Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Viltstiften

Viltstiften

Andere benamingen: Kleurstiften, Fluostift, Tekenstift

Viltstiften bestellen

Bent u op zoek naar goede viltstiften? Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment viltstiften en markers voor alle toepassingen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online topkwaliteit viltstiften van de bekende merken Bic, Artline, Stabilo, Edding, Bruynzeel, Faber Castell, Schneider en Staedtler met hoge kortingen.
Viltstiften voor kinderen, viltstiften voor volwassenen, permanent markers, pasta markers, makers voor de industrie en nog veel meer viltstiften vindt u bij DiscountOffice.nl.
Een viltstift is verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes: smal, breed, dik of dun. Dit is afhankelijk van het gebruik van de stift. Daarnaast kunt u nog kiezen uit permanente viltstiften en non-permanente viltstiften.
Met behulp van de handige filterwoorden kiest u snel de beste viltstiften die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Verreweg de meeste viltstiften zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. In principe geldt vandaag besteld is de volgende werkdag al geleverd.

Wat zijn de beste viltstiften?

Welke viltstiften wilt u bestellen? De belangrijkste vraag bij het bestellen van de juiste stift is waar u de viltstiften voor wilt gebruiken en vooral op welk oppervlak de viltstift gebruikt moet worden.
Moet de tekst wrijf- en watervast zijn? Kies dan voor een permanent marker.
Bent u op zoek naar dikke viltstiften, viltstiften voor tekenen of viltstiften voor markeren, textielstiften, industrie markers of pastamarkers, u vindt zeker goede viltstiften voor elk gebruik via DiscountOffice.nl.

Ruim assortiment viltstiften

Het assortiment viltstiften bij DiscountOffice.nl bestaat voor een groot deel uit viltstiften voor baby’s, kinderen en volwassen. U vindt hier viltstiften in alle kleuren van de regenboog.
U kunt losse viltstiften per kleur bestellen, maar ook in mooie assortimentsverpakkingen met verschillende kleuren voor oneindig kleurplezier.

Hieronder volgt een greep uit ons assortiment viltstiften:

Viltstift Edding 3000 Rond 1.5-3mm

Al jarenlang de klassieker voor permanent markeren en schrijven op vrijwel alle oppervlakken, te bestellen in zwart, rood, blauw, groen, geel en meer kleuren.

Viltstift Edding 400 rond 1mm

Navulbare permanent markers met fijne punt voor een kleine schrijfbreedte, zodat allerlei materialen en voorwerpen zeer precies beschreven kunnen worden.

Viltstift Sharpie Fine rond 1-2mm

Viltstift in penmodel met sneldrogende, watervaste inkt voor vrijwel alle oppervlakken zoals glas, metaal, foto's, folie en de meeste soorten kunststof.

Viltstift Stabilo Pen 68

Viltstift van zeer hoge kwaliteit, bij DiscountOffice.nl met korting online te bestellen in alle kleuren en uitvoeringen.

Viltstiften Bic Kids

De bekende uitwasbare viltstiften van Bic, ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Droogt niet uit, zelfs niet na 2 maanden zonder dop.