Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Visitekaarthouders

Visitekaarthouders

Andere benamingen: Visitekaartbox, Visitekaartdoos, Visitekaartbak

Visitekaarthouders bestellen

Bent u op zoek naar een mooie kwaliteit visitekaarthouder om uw visitekaartjes professioneel te presenteren? Bij DiscountOffice.nl vindt u verschillende uitvoeringen visitekaarthouders die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Binnen het brede assortiment kunt u kiezen uit visitekaarthouders, visitekaartboxen, visitekaartdozen en visitekaartbakken.
DiscountOffice.nl biedt zowel visitekaarthouders om uw eigen visitekaartjes mee te nemen als houders om de ontvangen visitekaartjes te verzamelen en overzichtelijk te bewaren.
Met behulp van de filterwoorden selecteert u snel de juiste visitekaarthouder die u zoekt, daarna kunt u het orderproces eenvoudig afronden. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd binnen de betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste visitekaarthouders zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan heeft u uw ideale visitekaarthouder vaak de volgende werkdag al in huis.

Professionele visitekaarthouders

DiscountOffice.nl biedt verschillende handige mogelijkheden om uw visitekaartjes te presenteren en te bewaren. Bij een beurs, in de showroom of bij een balie is het belangrijk dat u uw visitekaartjes opvallend presenteert. Hierdoor trekken uw visitekaartjes de aandacht en zijn ze eenvoudig beschikbaar voor uw klanten en bezoekers.
Ook voor visitekaartjes die u zelf wilt overhandigen aan uw gesprekspartner tijdens een zakenlunch, netwerkborrel of event kunt u bij DiscountOffice.nl hoge kwaliteit visitekaarthouders bestellen. Deze compacte visitekaarthouders zorgen ervoor dat uw visitekaartjes netjes blijven en u maakt meteen een professionele indruk op uw zakenrelatie.
Na de beurs of het event wilt u natuurlijk alle visitekaartjes netjes en overzichtelijk bewaren, ook hiervoor biedt DiscountOffice.nl diverse opties zoals visitekaartbakken en visitekaartboxen tegen scherpe prijzen.

Ruim aanbod visitekaarthouders

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod visitekaarthouders die u tegen een scherpe prijs online kunt kopen. Hieronder volgt een greep uit ons assortiment:

Visitekaarthouder voor uw visitekaartjes

Neem uw visitekaartjes mee in een elegante visitekaarthouder. U kunt kiezen uit hoogwaardige materialen zoals leer, lederlook en chroom.

Visitekaarthouder voor op de balie

Staande visitekaarthouders zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen en materialen zoals acryl of hout. Bij DiscountOffice.nl vindt u altijd een visitekaarthouder die past bij uw huisstijl. Perfect voor de stijlvolle presentatie van uw eigen visitekaartjes op uw werkplek of bij de receptie.

Visitekaartbakken

Visitekaartbakken, visitekaartboxen en visitekaartdozen zijn ideaal om alle verzamelde visitekaartjes overzichtelijk op te ruimen.