Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Muurvitrines

Muurvitrines

Andere benamingen: Binnenvitrines, Buitenvitrines, Wandvitrines, Vitrineborden

Muurvitrines bestellen

Een vitrine beschermt en presenteert belangrijke documenten op centrale plekken waar een groter publiek bereikt moet worden. Er zijn binnenvitrines en buitenvitrines te verkrijgen met een schuifdeur of een vleugeldeur.
Een muurvitrine is ideaal om te gebruiken als mededelingenbord, notitiebord, menubord, informatiebord en nog veel meer.
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment muurvitrines die geschikt zijn in elke situatie. Nieuw in het assortiment zijn de extra platte vitrines die ruimtebesparend zijn, ideaal in nauwe doorgangen.
Maak gebruik van de handige filterwoorden en u vindt tussen het indrukwekkende aanbod muurvitrines snel de vitrine die het beste aansluit op uw wensen. U kunt onder meer selecteren op formaat, toepassing en materiaal. Uw bestelling is vervolgens in een paar stappen geplaatst, u betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces.
Het grootste deel van de vitrines is uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw vitrine wordt razendsnel geleverd.

Hoe kiest u de beste muurvitrine?

Voordat u een muurvitrine bestelt via DiscountOffice.nl is het belangrijk om eerst antwoord te geven op de volgende vragen.
Waar wilt u de muurvitrine hangen? De eerste keuze die u kunt maken is tussen een binnenvitrine of een buitenvitrine. Een binnenvitrine is echt alleen geschikt voor gebruik in een volledig dichte ruimte. Ook voor het gebruik onder een afdakje of andere gedeeltelijke bescherming is een binnenvitrine niet geschikt. De vitrines zijn uitgevoerd met plexiglas of echt glas.
Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende type deuren: een vitrine met een schuifdeur, scharnierdeur (vleugeldeur) of met een gasveer. Buitenvitrines hebben veelal een scharnierdeur of een gasveer. Deze type sluitingen zorgen ervoor dat de vitrines (spat)waterdicht zijn. Een muurvitrine met een gasveer draagt het gewicht van de deur en dit voorkomt het ongewenst dichtklappen van de deur.
De meeste vitrines zijn afsluitbaar of vergrendelbaar. Kies voor een muurvitrine met een slot zodat uw informatie goed beschermd is en geen onbevoegden toegang hebben.
Bij DiscountOffice.nl kunt u de vitrinekasten bestellen met meerdere type achterwanden. U kunt kiezen voor een magnetische achterwand waarmee u eenvoudig door middel van magneten uw documenten kunt presenteren. U kunt echter ook kiezen voor een variant met een whiteboard achtergrond. Deze is naast magnetisch ook droog uitwisbaar, u kunt er dus met een whiteboard marker notities op schrijven.
Ook biedt DiscountOffice.nl muurvitrines met een prikbord. Afhankelijk van het gebruik en uw voorkeur kunt u kiezen uit kurk of textiel. Een vitrinekast met een perskurkachtergrond is geschikt voor incidenteel gebruik, een vitrinekast met een vilten achtergrond is geschikt voor regelmatig gebruik en een vitrinekast met een achterwand van bulletin is geschikt voor intensief gebruik.

Professionele muurvitrines met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige muurvitrines van onder meer de kwaliteitsmerken Smit Visual, Legamaster, Franken en Nobo.
Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? De DiscountOffice muurvitrines hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn te bestellen in veel verschillende uitvoeringen.