Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vloermarkeertapes

Vloermarkeertapes

Andere benamingen: Markeerband, Vloertape, Markeringstape

Vloermarkeertapes bestellen

Wilt u vloermarkeringstape voor uw vloer bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige markeertape voor een duidelijke markering van de vloer in het magazijn, de werkplaats of fabriek. Ook wordt de vloertape tegenwoordig veel gebruikt voor het aangeven van looproutes of voor een duidelijk afbakening in drukbezochte ruimtes.
Het ruime assortiment vloermarkeertapes is geschikt voor veel verschillende toepassingen en is gemakkelijk en voordelig online te bestellen. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u snel de beste markeertapes die u nodig heeft.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u bij DiscountOffice.nl ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Het merendeel van de vloermarkeertape is uit voorraad leverbaar en heeft een korte levertijd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt de vloertape meestal de volgende werkdag al geleverd.

Markeringstape voor elke omgeving

Vloermarkeringstape is een efficiënte oplossing voor een duidelijke vloerbelijning. Door de enorme keuze in materialen, kleuren, afmetingen en vormen is vloermarkeringstape geschikt voor veel verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld voor het markeren van looppaden, een goede organisatie in werkplaats, voor logistieke stromen in het magazijn, om gevarenzones te belijnen of om gladde vloeroppervlakken ruw te maken.
Uiteraard is het ook mogelijk om een vloerbelijning aan te brengen met verf. Maar het voordeel van vloermarkeringstape is dat u het niet hoeft te drogen, u kunt het direct aanbrengen op de vloer en het is in tegenstelling tot verf ook weer gemakkelijk te verwijderen.
De vloertapes die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn ijzersterk en blijven goed zitten. De vloermarkeertapes zijn slijtvast en uitstekend bestand tegen heftruck- en palletverkeer.

Ruim assortiment markeringstape

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment vloermarkeringstape in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit diverse kleuren zoals geel, rood, zwart, groen en blauw. Van ijzersterke materialen zoals PVC, vinyl of antislip. Topkwaliteit vloertape dat geschikt is voor een optimale belijning van elke vloer in de winkel, magazijn, fabriek en meer.
Naast vloertape om lijnen aan te geven vindt u bij DiscountOffice.nl ook een ruime keuze verschillende plaksymbolen in de vorm van een pijl, cirkel, plus, T-vorm, L-vorm en meer. Dankzij universele pictogrammen is direct duidelijk welke instructies gevolgd moeten worden of waar gevarenzones zijn.

Vloermarkeringstape in de aanbieding

Bestel uw vloermarkeringstape online via DiscountOffice.nl tegen scherpe prijzen. Heeft u voor grotere ruimtes vloertape nodig dan profiteert u door onze staffelprijzen van extra korting. Bij een bestelling van meerdere aantallen bent u nog voordeliger uit.