Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Vloerstandaards

Vloerstandaards

Andere benamingen: Brochurestandaards, Infostandaards, Prijsstandaards

Vloerstandaards bestellen

Bent u op zoek naar een professionele oplossing om uw brochures of een infobladen te presenteren op een beurs of in een showroom? Met een vloerstandaard maakt u een professionele indruk op uw potentiële kopers. Bij DiscountOffice.nl kunt u gemakkelijk en voordelig online de juiste brochurestandaard of brochure display bestellen die past bij de uitstraling van uw bedrijf. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, afmetingen, kleuren en indelingen. Dankzij de uitgebreide filterwoorden vindt u snel de meeste geschikte vloerstandaard. De meeste brochure displays zijn uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Brochurehouders voor een aantrekkelijk presentatie

Brochurestandaards zijn ideaal voor het presenteren van folders, brochures, tijdschriften, flyers, catalogussen en andere informatie die u onder de aandacht wilt brengen. Een mooie informatiestandaard wekt de nieuwsgierigheid op en zorgt voor een representatieve toevoeging aan uw interieur. Vloerstandaards, folderrekken en brochure displays worden veel gebruikt in allerlei toepassingen. Bijvoorbeeld voor promotiemateriaal op een beurs, in de wachtruimte van de dokter, bij een receptie van een bedrijf of in een showroom. Voor elke situatie biedt DiscountOffice.nl de folderhouder die volledig voldoet aan uw wensen. U bestelt gemakkelijk online tegen scherpe prijzen.

Ruime keuze brochure displays

Een brochurestandaard zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling van uw instelling of bedrijf, ook worden rondslingerende folders voorkomen. Bij DiscountOffice.nl kunt u uit het gevarieerde aanbod vloerstandaards kiezen uit verschillende uitvoeringen.
Waar moet u op letten bij het kopen van een brochure standaard? Allereerst waar gaat u de infostandaard voor gebruiken? Heeft u aan één vak voldoende of wilt u een folderrek bestellen met meerdere legplanken? Welk formaat folders wilt u presenteren? De meeste brochure displays die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn geschikt voor A4, maar wij bieden ook infostandaards voor A3, A6, A5 of andere formaten. Wilt u de informatie standaard kunnen verplaatsen? Kies dan voor een mobiele of verrijdbare brochurehouder zodat u de standaard eenvoudig kunt verrijden. Als u de folderhouder mee wilt nemen naar een beurs dan is een lichte handzame inklapbare folderhouder de beste optie.

Topkwaliteit informatiestandaards met korting

DiscountOffice.nl biedt hoogwaardige informatiestandaards met korting die u eenvoudig en snel online kunt bestellen. Heeft u meerdere stuks nodig? Door de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere brochure displays nog voordeliger uit.