Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Voedselverwerking

Voedselverwerking

Verwante categorie: HACCP producten

Andere benamingen: Voedselopslag, Voedselcontainer

Voedselverwerking: veilig bewaren van voedsel

HACCP voedsel bewaardozen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment artikelen voor een veilige voedselverwerking. Voor het bewaren van voedsel, voor het presenteren van levensmiddelen en meer. Topkwaliteit voedseldozen gemaakt van hoogwaardige materialen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Voor het werken met voedsel dient u zich te houden aan de HACCP richtlijnen. De voorraadcontainers van Rubbermaid en toebehoren voldoen aan deze richtlijn. De stapelbakken, vitrineschalen, haringbakken en slagerijbakken voldoen aan de FDA normering.
Met behulp van de handige filterwoorden vindt u snel de beste HACCP voedseldozen die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen, u kunt dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste voedselbewaardozen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al geleverd.

HACCP richtlijnen voor voedselveiligheid

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een systeem voor de voedselveiligheid. Alle bedrijven die met voedsel omgaan, zoals de horeca, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en de voedingsindustrie werken volgens een HACCP-plan om de voedselveiligheid te waarborgen.

Ruim assortiment voedsel bewaardozen

Een belangrijk onderdeel van het HACCP plan is het veilig bewaren van voedsel. Welke producten heeft u nodig om voedsel volgens de HACCP regels te kunnen bewaren? Om kruisbesmetting te voorkomen is het belangrijk om producten los van elkaar te bewaren.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment voedsel bewaardozen in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit voorraaddozen, vitrinebakken, stapelbakken, slagerijbakken, containers, voedselbakken en meer, die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onmisbaar in elke professionele keuken.

Topkwaliteit Rubbermaid en Vepa Bins met korting kopen

Naast de professionele artikelen voor de voedselverwerking van Rubbermaid vindt u bij DiscountOffice.nl ook een ruim aanbod van Vepa Bins dat u tegen hoge kortingen online kunt bestellen. Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief dan zijn de huismerk artikelen van DiscountOffice een uitstekende keuze.
Bent u grootverbruiker en bestelt u regelmatig grotere aantallen voedseldozen en andere artikelen dan profiteert u bij DiscountOffice.nl van nog meer korting. Door onze staffelprijzen geldt hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs.