Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Voetensteunen

Voetensteunen

Andere benamingen: Voetenbankjes, Voetenverhogers

Voetensteun bestellen

Wilt u een voetensteun bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse voetensteunen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Wanneer u uw bureau niet in hoogte kunt verstellen kunt u een voetensteun gebruik om te zorgen voor een ergonomische goede werkhouding om op deze manier klachten te voorkomen. In het uitgebreide assortiment voetensteunen van DiscountOffice.nl vindt u verschillende verstelbare voetensteunen, zodat ze perfect ingesteld kunnen worden voor de persoonlijke behoeften van de gebruiker. De meeste voetensteunen zijn uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog uw ideale voetensteun via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Voetensteun voor een ergonomische werkhouding

Een voetensteun is een eenvoudige en voordelige oplossing om een gezonde en ergonomische werkplek te creëren. Door gebruik te maken van een ergonomische voetensteun zit u ontspannen in uw stoel. Bij de juiste zithouding staan de bovenbenen horizontaal met de knieën in een hoek van 90 graden. Deze houding zorgt voor de minste spierspanning en vermindert of voorkomt klachten in de schouders, rug en benen.
Wanneer uw bureaustoel en/of bureau niet kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoeften dan is een voetensteun uitermate geschikt. Een ergonomische voetensteun bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.

Verstelbare voetensteun voor bureau

Een voetenbankje of voetenverhoger onder uw bureau voorkomt dat uw benen gaan hangen en de bloeddoorvoer goed op gang blijft. Daarnaast voorkomt een voetenbankje onder uw bureau klachten aan uw rug en schouders. Een voetenverhoger draagt bij een goede ergonomische zithouding. Ook als u lang zit is het belangrijk om regelmatig van houding te wisselen. Hiervoor is een verstelbare voetensteun een uitkomst. Een verstelbare voetensteun kunt u naar wens vastzetten of dynamisch instellen zodat uw bloeddoorstroming wordt gestimuleerd. Met een verstelbare voetensteun maakt u van uw werkplek een prettige en comfortabele werkplek op kantoor en op de thuiswerkplek.

Tips voor het kopen van een voetensteun

Wilt u een voetensteun kopen bij DiscountOffice.nl dan is het belangrijk om een voetensteun te kiezen die voorzien is van een antislip oppervlak zodat uw voeten niet wegglijden. Verder is het uiteraard belangrijk dat de voetensteun verstelbaar is zodat deze volledig aan te passen is op uw persoonlijke wensen om zo een optimale ergonomische zithouding te realiseren.

Voetensteunen met korting

Heeft u meerdere voetensteunen nodig op uw bedrijf? DiscountOffice.nl hanteert staffelprijzen waardoor u bij bestelling van meerdere voetensteunen nog voordeliger uit bent en optimaal profiteert van de scherpe prijzen van DiscountOffice.nl.