Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkbroeken

Werkbroeken

Werkbroeken bestellen

Voordelige werkbroeken kopen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor werkbroeken in veel verschillende uitvoeringen, zoals bakkersbroeken, foodbroeken en werkbroeken met of zonder kniezakken die u voordelig en gemakkelijk online kunt bestellen. Binnen het zeer uitgebreide assortiment werkbroeken kunt u kiezen uit werkbroeken in alle maten in veel verschillende kleuren. Via de handige selectiemogelijkheden vindt u met gemak de juiste werkbroek die u zoekt.
De meeste werkbroeken zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst via DiscountOffice.nl, dan worden de werkbroeken meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Verschil werkkleding en beschermkleding

DiscountOffice.nl biedt een ruime collectie werkkleding en beschermkleding. Bedrijfskleding of werkkleding biedt bescherming aan het productieproces maar biedt geen bescherming aan de werknemer zelf.
Beschermkleding heeft als doel de drager te beschermen tegen schadelijke en risicovolle invloeden zoals weer, hitte, gevaarlijke stoffen, gevaarlijke omstandigheden en stralingen. Zoals bijvoorbeeld signaalkleding voor wegwerkers of beschermende kleding in de chemische industrie.

Waar moet een goede werkbroek aan voldoen?

Bij elk beroep speelt werkkleding een belangrijk rol. Het is essentieel dat werkkleding goed en comfortabel zit, de juiste pasvorm heeft en beschermt tijdens diverse werkzaamheden.
Werkbroeken en workers zijn gemaakt van stevige materialen zodat ze nauwelijks slijten en geschikt zijn voor langdurig gebruik. Werkbroeken bieden bescherming tegen vuil, verf en andere stoffen.
Werkbroeken zijn vaak voorzien van meerdere ruime zakken voor opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld gereedschappen en kleinere materialen. Een voorwaarde is wel dat dit geen belemmering vormt voor de functionaliteit en bewegingsvrijheid.
Let erop dat de zwaar belaste gedeelten van de broek voldoende verstevigd zijn, kies bijvoorbeeld voor werkbroeken met kniestukken. Of voor werkbroeken die voorzien zijn van driedubbele naden op sterk belaste delen.
Voor werkzaamheden waarbij veel geknield wordt kunt u ook werkbroeken met zakken voor kniebeschermers via DiscountOffice.nl bestellen.

Ruim assortiment werkbroeken

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de juiste werkbroeken voor elke werknemer en in elke branche. U kunt kiezen uit werkbroeken van verschillende materialen zoals stretch, jeans of spijkerstof, katoen, polyester en meer.

Een kleine greep van de meest bestelde werkbroeken:

Werkbroeken heren

Werkbroeken bestellen voor heren? U kunt kiezen uit voordelige werkbroeken voor alle werkzaamheden in allerlei beroepsgroepen, zoals in de bouw, in de industrie, in de zorg en in de horeca. Verkrijgbaar in alle maten.

Werkbroeken dames

Voor dames levert DiscountOffice.nl werkbroeken die speciaal zijn ontworpen voor een vrouwenlichaam.

Werkbroeken denim of spijkerbroeken

Gaat uw voorkeur uit naar een spijkerbroek om tijdens het werk te dragen? U kunt kiezen uit verschillende werkbroeken van denim. Het lijkt een gewone spijkerbroek, maar u bent toch goed beschermd.

Werkbroeken met kniestukken

Werkt u veel op uw knieën? Een werkbroek met stevige kniestukken is onmisbaar.

Werkbroeken kort of bermuda

In de zomer is een korte werkbroek of bermuda ideaal. DiscountOffice.nl biedt diverse uitvoeringen.

Topkwaliteit werkbroeken met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd topkwaliteit werkbroeken van onder meer de bekende merken Fristad, Havep, Tricorp en Cofra met hoge kortingen. Door gebruik te maken van de staffelkortingen bij een bestelling van meerdere werkbroeken ontvangt u extra korting. Hierdoor kunt u flink besparen op de inkoop van werkkleding voor uw werknemers.