Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Werkplaatsmatten

Werkplaatsmatten

Andere benamingen: Werkplekmatten, Antivermoeidheidsmatten

Werkplaatsmatten bestellen

Bent u op zoek naar een werkplaatsmat voor uw werkplek? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige werkplaatsmatten tegen een scherpe prijs.
Een werkplekmat wordt gebruikt voor bescherming, veiligheid en comfort. U bestelt de beste werkplekmatten voor allerlei toepassingen gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste werkplaatsmatten die u nodig heeft. Zo kunt u onder meer selecteren op materiaal, afmetingen en kleur van de werkplaatsmatten. Vervolgens betaalt u altijd gemakkelijk en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste werkplaatsmatten zijn snel leverbaar. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan worden de werkplaatsmatten meestal binnen enkele werkdagen al bij u bezorgd.

Voordelen werkplaatsmatten

Werkplekmatten zijn de ideale oplossing voor intensief gebruikte werkplekken. Werkplaatsmatten bieden extra bescherming of extra veiligheid. Voor zowel de vloer als voor de werknemer. Zo biedt DiscountOffice.nl werkplaatsmatten aan die vuurvast zijn, een drainerende werking hebben en werkplaatsmatten die bestendig zijn tegen oliën en chemicaliën.
De werkplaatsmatten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals PVC, nitril, vinyl of rubber. De rubberen werkplaatsmatten beschikken over een anti-slip werking voor een optimale veiligheid op de werkplek. De matten zijn voorzien van reliëf zodat uitglijden en vallen voorkomen wordt. Door de schuin aflopende randen maken het makkelijker op met magazijnwagens e.d. over de mat te rijden.
Ook hebben de rubberen werkplaatsmatten een geluiddempende en isolerende werking. Het rubber dempt geluid en dat maakt de akoestiek in grote ruimtes vele malen prettiger. De isolerende werking zorgt ervoor dat werknemers geen koude voeten krijgen wanneer zij op een mat staan, ook niet op een ijskoude stenen vloer.

Ruim assortiment werkplaatsmatten

DiscountOffice.nl levert voor elke situatie een geschikte werkplaatsmat. U kunt de werkplaatsmatten bestellen per stuk in veel verschillende afmetingen. Daarnaast vindt u ook een ruim aanbod werkplaatsmatten op rol of in tegels, die eenvoudig aan elkaar te klikken zijn.
U kunt kiezen uit verschillende werkplekmatten, zoals ESD werkplekmatten, hittebestendige werkplaatsmatten en werkplaatsmatten met een open structuur voor het doorlaten van vocht en vuil.
Naast werkplekmatten om de werkplek te beschermen, zijn er ook speciale ergonomische werkplaatsmatten die extra comfort bieden voor medewerkers. Door de rubber ondergrond krijgt men minder snel last van vermoeide benen en voeten. Deze antivermoeidheidsmatten zijn bedoeld om de vermoeidheidsverschijnselen bij werknemers met een staand beroep te doen verminderen, bijvoorbeeld voor productie medewerkers of caissières. Ergonomische werkplaatsmatten verminderen vermoeidheid en bieden meer veiligheid omdat vallen en uitglijden voorkomen wordt.

Werkplaatsmatten met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd topkwaliteit werkplekmatten in de aanbieding. Gemaakt van hoogwaardige materialen geschikt voor intensief gebruik in de meest uiteenlopende omstandigheden. De werkplekmatten zijn te bestellen tegen een scherpe prijs. Voor veel artikelen hanteren wij staffelprijzen waarbij u vaak nog voordeliger uit bent bij een bestelling van meerdere werkplaatsmatten voor uw bedrijf.