Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zit/sta Werkstations

Zit/sta Werkstations

Verwante categorie: Zit sta bureaus

Andere benamingen: Werkstations, Zit-sta Werkplekken, Bureau Verhogers

Zit-sta werkstation kopen

Voor een voordelig zit-sta werkstation gaat u naar DiscountOffice.nl. Er is keuze uit een breed assortiment zit-sta modules van de merken Fellowes, Neomounts By Newstar, Kensington, Egrotron en Startech. Met een zit sta werkstation zorgt u moeiteloos voor extra beweging! Een zit-sta werkplek is eenvoudig in te stellen, zodat u staand en zittend werken kunt afwisselen.

Brede collectie zit-sta modules

Bent u op zoek naar een zit sta werkplek dat eenvoudig is te installeren? Dan is een zit-sta werkstation mogelijk de ideale uitkomst. U kunt de zit-sta module eenvoudig op uw bureau plaatsen en direct staand en zittend werken afwisselen. Dankzij de topmerk werkmodules van Fellowes, Neomounts By Newstar, Kensington, Egrotron en Startech zit er altijd een werkstation bij die perfect past bij uw wensen. U kunt kiezen voor kleinere zit sta verhogers voor één beeldscherm of grotere zit-sta tafels voor 2 monitoren.

Ergonomisch werken met een zit-sta werkstation

Zowel op kantoor als thuis wilt u alles eraan doen om blessures of gezondheidsproblemen te voorkomen. Een ergonomische zit-sta werkplek is ideaal om aan meer beweging te komen en dankzij de betere doorbloeding kunt u ook beter blijven presteren. Door te kiezen voor een ergonomische werkplek blijft u veel fitter en productiever tijdens en na het werk.

In plaats van een zit-sta werkstation kunt u bij DiscountOffice.nl ook voordelig een zit-sta bureau bestellen. Deze kunt u zelf samenstellen door een frame en bureaublad uit te kiezen. Daarnaast bevat het assortiment ook complete zit-sta bureau’s.

Top 5 meest populaire zit sta werkmodules

  1. Zit-sta Essentials Werkstation Zwart
  2. Zit-sta Module XL Zwart
  3. Fellowes Lotus Werkstation Zit-Sta Zwart
  4. Fellowes Lotus Werkstation Zit-Sta Wit
  5. Zit-sta werkplek Ergoline berken/wit

Zit-sta werkstation met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u eenvoudig en voordelig uw zit-sta werkstation voor een scherpe prijs. Dankzij de brede keuze van formaat, merk en kleur, zit er altijd een zit-sta module tussen die perfect bij uw kantoorinterieur past. U kunt ook nog meer korting ontvangen door meerdere stuks te bestellen. Hoe meer stuks u bestelt, hoe hoger de korting. Dit doen wij aan de hand van de staffelprijzen, deze zijn te vinden op de productpagina. Daarnaast kunt u ook altijd vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.