Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Whiteboard-kits

Whiteboard-kits

Verwante categorie: Whiteboards

Andere benamingen: Whiteboard Starterkit, Whiteboard Schoonmaakkit, Whiteboard Starterkit Reinigingsset

Whiteboard kits bestellen

Een whiteboard kit bestaat veelal uit diverse whiteboard-accessoires, zoals markers, magneten, een bordwisser en reinigingsspray. Bij DiscountOffice.nl vindt u verschillende speciale starterkits of basiskits die u direct bij uw whiteboard kunt meebestellen, zodat u direct aan de slag kunt.
Whiteboard starterkits zijn alles-in-één kits, heel handig en veel voordeliger dan wanneer u alle benodigdheden voor uw whiteboard apart zou bestellen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig alle benodigdheden voor uw whiteboard, planbord en glasbord. U bestelt online tegen scherpe prijzen.
Veel bedrijven, onderwijsinstellingen en organisaties hebben het gemak van online bestellen via DiscountOffice.nl al ervaren. Naast het brede assortiment, de snelle levertijden en de lage prijzen is er nog een belangrijk voordeel om bij ons te bestellen. Wanneer u namens een bedrijf, school of instelling bestelt dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste whiteboard kits zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw pakketje meestal de volgende werkdag al.

Alles voor uw presentatie

Met een whiteboard maakt u van elke werkruimte een creatieve, inspirerende en functionele werkomgeving. Op kantoor is een whiteboard onmisbaar, maar ook in de kantine, in de showroom, in de werkplaats en op de thuiswerkplek is een magneetbord ideaal voor een overzichtelijke planning, voor het weergeven van doelstellingen en voor het visualiseren van informatie.
Voor elke presentatie, vergadering, workshop en brainstorm sessie is een whiteboard een belangrijk presentatiemiddel. Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment magneetborden in verschillende kwaliteiten en afmetingen.
Ook bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres voor alle benodigde accessoires en reinigingsmiddelen.

Whiteboard starter kits in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel alle benodigdheden voor uw whiteboard, planbord en krijtbord, zoals whiteboard markers, magneten, stiftenhouder, bordwissers en reinigingssprays. Door te kiezen voor een whiteboard starter kit bent u in één keer klaar en heeft u alles direct bij de hand. Vaak bestaat een whiteboard starterkit uit een set markers, een magnetische stiftenhouder, een wisser, diverse magneten, reinigingsdoekjes en een reinigingsspray.
Alle materialen in de whiteboard kits zijn speciaal samengesteld en passen goed bij elkaar. Zo vindt u bij DiscountOffice.nl whiteboard kits met accessoires voor uw presentatie en whiteboard reinigingskits met alle benodigdheden om uw whiteboard schoon te maken en te onderhouden.
U bestelt online altijd de kwaliteitsmerken Smit Visual, Legamaster, Nobo, Franken, Durable, Maul en Sigel met hoge kortingen. Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen. Wanneer u een bestelling met grotere aantallen plaatst kunt u vaak profiteren van extra korting en bespaart u aanzienlijk op de inkoop van uw presentatiemiddelen.