Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Whiteboards voorbedrukt

Whiteboards voorbedrukt

Andere benamingen: Bedrukte Whiteboards

Whiteboards voorbedrukt bestellen

Een bedrukt whiteboard kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u binnen het assortiment whiteboards voorbedrukt een selectie van bedrukte whiteboards die wij op korte termijn kunnen leveren.
U kunt kiezen uit kant en klare voorbedrukte whiteboards of een bedrukt whiteboard volgens eigen ontwerp. U heeft een ruime keuze in formaten en uitvoeringen. Bijvoorbeeld een bedrukt whiteboard met een foto, logo, tabel, tekst of afbeelding.
Staat uw gewenste uitvoering er niet bij? Het is ook mogelijk om een whiteboard te laten bedrukken met een geheel eigen ontwerp. Dit ontwerp kunt u zelf aanleveren maar het is ook mogelijk om een Ontwerpservice mee te bestellen (zie meebestellers). Informeer bij de afdeling klantenservice naar de mogelijkheden.

Full colour bedrukt whiteboard

Bij DiscountOffice.nl vindt u altijd een bedrukt whiteboard dat het beste aansluit op uw wensen en uw bedrijf of organisatie. De bedrukte whiteboards hebben alle functionaliteiten van een standaard whiteboard: magnetisch, beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Met een speciale techniek wordt de inkt ingesloten in de toplaag voor een krasvrije en kleurvaste opdruk. De full colour bedrukking is uitstekend beschermd tegen zonlicht. U kunt kiezen voor een full colour bedrukt whiteboard met uw bedrijfslogo, met een foto of met een tabel. De mogelijkheden zijn oneindig.

Bedrukt whiteboard met eigen ontwerp

Een whiteboard bedrukt met uw eigen ontwerp is de ideale oplossing om de muren van uw werkplek en daarmee de sfeer van uw kantoor een persoonlijke uitstraling te geven. U kunt een ontwerp voor één bord, of voor bijvoorbeeld alle whiteboards in uw organisatie maken. Het bord kan worden voorzien van foto’s en/of teksten, bedrijfslogo’s, tekeningen of een inspirerende tekst, uw creativiteit is de grens!
De bedrukte whiteboards zijn geschikt om te gebruiken op kantoor, in de werkplaats, in de winkel, op scholen, in kinderdagverblijven, bij sportverenigingen, in bedrijfskantines en meer. Ook zeer geschikt voor privé gebruik met bijvoorbeeld een mooie foto of in een restaurant als een menubord.

Breed assortiment bedrukte whiteboards

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig een bedrukt whiteboard in een uitstekende kwaliteit. De whiteboards zijn zowel horizontaal als verticaal te bedrukken. Met behulp van de meegeleverde montage materialen bevestigt u het whiteboard eenvoudig aan de muur.

U kunt onder meer kiezen uit:

  • Whiteboard eigen ontwerp
  • Whiteboard met notenbalk
  • Whiteboard met raster of geruit
  • Dubbelzijdig bedrukt kantelbord verrijdbaar