Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Whiteboardwanden

Whiteboardwanden

Andere benamingen: Whiteboard

Whiteboardwand bestellen

Heeft u ook altijd te weinig schrijfruimte op een standaard whiteboard? Voor een extra groot schrijfoppervlak is een whiteboardwand de ultieme oplossing! Met een whiteboardwand creëert u een oneindige schrijfmogelijkheid. Deze unieke wanden dragen bij aan een betere samenwerking en geven een beter overzicht. DiscountOffice.nl biedt een gevarieerd aanbod whiteboardwanden die u geheel naar eigen wensen kunt bestellen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de whiteboardwand die u nodig heeft.

Voordelen van een whiteboardwand

Zoals bekend kunt u met een whiteboard effectiever communiceren en samenwerken met uw collega’s, klanten en leerlingen. Een whiteboard zorgt voor overzicht door relevante zaken te visualiseren. Ook blijft informatie beter hangen bij de betrokkenen als het genoteerd wordt op een whiteboard. Daarnaast is een whiteboard ook ideaal te gebruiken als planner.
DiscountOffice.nl biedt voor elke toepassing de juiste whiteboardwanden, bijvoorbeeld op het kantoor, in de vergaderruimte, op school en nog veel meer situaties.
Zeker voor scrumsessies is een whiteboardwand een must. Al uw ideeën komen tot leven, het helpt u groot te denken, processen worden zichtbaar, knelpunten komen naar voren enz. Kortom een whiteboardwand helpt u dit alles te visualiseren.

Verschillende uitvoeringen whiteboardwanden

Bij DiscountOffice.nl heeft u verschillende mogelijkheden. Alle magnetische whiteboardwanden zijn uitgevoerd met een emaille schrijfoppervlak voor een perfecte schrijf- en wiskwaliteit voor minimaal 25 jaar. U kunt kiezen uit een whiteboardwand in één stuk, dat in verschillende afmetingen te bestellen is zoals de Chameleon VisuWall in de afmeting 198x294cm, 198x392cm en 198x490cm.
Maar u kunt ook losse whiteboard panelen koppelen tot een bijna naadloze wand, zoals de Chameleon MODULAR whiteboardpanelen die via magnetisme stevig aan de muur gehangen worden. Of de Legamaster Wall-Up wandpanelen die eenvoudig met wandbeugels aan de muur bevestigd worden.

Maatwerk whiteboardwand

Voor nog meer creativiteit kunt u bij DiscountOffice.nl ook terecht voor maatwerk whiteboardwanden met oneindige mogelijkheden. Naast wit emaille voor whiteboards behoren ook blauw en grijs whiteboard emaille, krijtoppervlakken grijs of groen, projectieoppervlakken of een bedrukt oppervlak tot de mogelijkheden. Wilt u uw whiteboardmuur bedrukken met uw bedrijfslogo of de contouren van uw stad? Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling klantenservice.