Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wieltjesbanen

Wieltjesbanen

Wieltjesbaan bestellen

Een wieltjesbaan is geschikt voor het transporteren van artikelen met behulp van zwaartekracht. De vereiste helling wordt door de verstelbare steunen ingesteld. De wieltjes zijn gemaakt van kunststof of staal. Het te transporteren artikel moet een vormstabiele en gladde bodem hebben en op minstens 3 rolassen liggen.
Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment wieltjesbanen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De wieltjesbanen worden modulair aangeboden. De rechte elementen vormen de basis van het transportsysteem, door de rechte wieltjesbanen uit te breiden met verbindingsstukken en bochten beschikt u over oneindige mogelijkheden en bestelt u altijd het beste transportsysteem dat volledig is afgestemd op uw individuele transportbehoeften.
De wieltjesbanen zijn in principe snel leverbaar, neem voor de actuele levertijden contact op met onze deskundige klantenservice.

Hoogwaardige transportbanen

Transportbanen zijn onmisbaar voor een soepel transport van diverse kleinere materialen en goederen in het magazijn, in de logistiek en in de productie, denk bijvoorbeeld aan pakketten, dozen, kunststof bakken en meer. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit transportbanen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen, zoals rollenbanen en wieltjesbanen.
Zoals de naam al zegt bestaat een rollenbaan uit een lopende band met dwarsliggende rollen waarbij de goederen verplaatst worden door de zwaartekracht.
Een wieltjesbaan bestaat uit wieltjes en vormt een uitstekend betaalbaar alternatief voor de duurdere rollenbanen. U kunt kiezen uit een wieltjesbaan met kunststof wielen of een wieltjesbaan met stalen wieltjes. Een wieltjesbaan is geschikt voor het horizontale transport van goederen met een vlakke vaste bodem.
De uitvoering van het frame, de eventuele accessoires zijn allemaal gelijk aan die van de rollenbanen waardoor deze onderling ook uitwisselbaar zijn en alle delen ook te combineren zijn in één transportsysteem.

Harmonica wieltjesbaan

Naast de standaard wieltjesbanen biedt DiscountOffice.nl ook harmonica- of flexibele wieltjesbanen, die multi-inzetbaar zijn. Een harmonicabaan is de flexibele oplossing voor goederen die gelijkmatig en rustig in wisselende richtingen moeten worden getransporteerd.
De harmonicabaan is uittrekbaar en verlengbaar door meerdere banen te combineren, hierdoor kunt u het bochtentraject in elke gewenste vorm neerzetten. De harmonica wieltjesbanen worden veel gebruikt bij het laden en lossen van vrachtwagens of achter verpakkingsmachines. Na gebruik kunt u eventueel de harmonicabaan voor opslag ruimtebesparend in elkaar schuiven.

Betaalbare transportsystemen

Voor elke logistieke uitdaging bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres en vindt u een hoogwaardige en betaalbare oplossing. Door onze staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere transportbaan elementen nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op uw magazijninrichting.