Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wikkelfolie

Wikkelfolie

Andere benamingen: Handrekfolie, Noppenfolie, Rekfilm

Wikkelfolie bestellen

Wikkelfolie wordt gebruikt om zendingen te beschermen tegen beschadigingen en voor een veilig en efficiënt transport. Gestapelde pallets die omwikkeld zijn met rekfolie zijn stabieler en de artikelen worden beschermd tegen vuil en vocht. In het uitgebreide assortiment wikkelfolie van DiscountOffice.nl vindt u naast handwikkelfolie en machinewikkelfolie ook diverse hand afrollers, handwikkelaars en dispensers. Dankzij de selectiemogelijkheden kiest u gemakkelijk en snel de wikkelfolie die u nodig heeft. De meeste wikkelfolie is uit voorraad leverbaar en heeft een korte levertijd. Wanneer u vandaag uw bestelling wikkelfolie plaatst via DiscountOffice.nl wordt uw zending meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Verschillende uitvoeringen wikkelfolie

Wikkelfolie is onmisbaar bij het stabiliseren van gestapelde palletzendingen. Wanneer een gestapelde pallet niet omwikkeld wordt met folie zal de lading tijdens transport en opslag kunnen gaan schuiven en omvallen. Daarnaast biedt wikkelfolie ook een goede bescherming tegen vuil en vocht. Wikkelfolie is gemaakt van LDPE en is een dunne sterke folie. U kunt wikkelfolie handmatig of machinaal wikkelen. Handwikkelfolie is één van de meest voorkomend folies waarmee in het magazijn gewerkt wordt. De folie is eenvoudig met een dispenser of handwikkelaar handmatig aan te brengen. Met een handwikkelaar of afroller wordt de rol wikkelfolie goed op spanning gehouden en heeft u geen last van wrijving.
Voor grotere bedrijven met een groot aantal palletzendingen is het omwikkelen met de hand een tijdrovende klus. Dan is een palletwikkelmachine een goede investering. De machinewikkelfolie wordt machinaal om de zending heen gewikkeld.

Ruim assortiment wikkelfolie

Wikkelfolie kopen? Bij DiscountOffice.nl kunt u wikkelfolie bestellen in verschillende uitvoeringen. U vindt een ruime keuze handwikkelfolie in verschillende rolbreedtes, lengtes en diktes. U kunt kiezen uit transparante of zwarte wikkelfolie.
Rekwikkelfolie bestellen? DiscountOffice.nl biedt een ruim aanbod machinewikkelfolie en rekwikkelfolie. Rekwikkelfolie is gemaakt van LLDPE, met als belangrijkste eigenschap dat de folie goed uitgerekt kan worden. Rekwikkelfolie wordt ook wel rekfolie of stretchfolie genoemd.

Voordelig rollen wikkelfolie bestellen

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit wikkelfolie die u gemakkelijk en online met korting kunt bestellen. Of u nu op zoek bent naar handwikkelfolie, stretchfolie, rekwikkelfolie of machinewikkelfolie, de juiste wikkelfolie bestelt u tegen scherpe prijzen. Bent u grootverbruiker dan kunt u optimaal besparen op uw inkoop door onze staffelkortingen. Bij een bestelling van meerdere rollen bent u nog voordeliger uit.