Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Workshop accessoires

Workshop accessoires

Andere benamingen: Workshop producten, Workshop benodigdheden

Workshop accessoires

Als u vaker presentaties of workshops geeft, weet u als geen ander dat het belangrijk is dat er structuur wordt gegeven aan de groepsbijeenkomst, bijvoorbeeld bij een managementworkshop. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor alle workshop benodigdheden voor een heldere, inzichtelijke en creatieve communicatie.
U kunt onder meer de workshopborden, draagtassen en accessoires van het kwaliteitsmerk Legamaster online bestellen met hoge kortingen. Hiermee kunt u eenvoudig een interessante omgeving voor de deelnemers creëren.
Het assortiment workshop accessoires bestaat uit presentatiekaarten, workshopkaarten, memo’s, scrum kits en workshop koffers, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
De meeste workshop benodigdheden zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. U bestelt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Wat heeft u nodig bij het organiseren van een workshop?

Het belangrijkste bij een workshop is dat u structuur creëert. U zult de informatie visueel moeten ondersteunen zodat de informatie beter gestructureerd wordt en dus ook beter onthouden wordt door de deelnemers. Een goed georganiseerde workshop geeft inzicht en overzicht. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel allerlei hulpmiddelen voor een overzichtelijke presentatie.
Ook voor een goede scrum sessie zijn presentatiekaarten, magneten, symbolen en memo’s onmisbaar. Het voordeel van agile werken is dat grote projecten onderverdeeld worden in steeds kleine stukjes waardoor sneller en beter resultaat gezien wordt. Hierdoor kan het project direct worden verbeterd indien nodig.
Door het continu verkrijgen van feedback voor aanpassingen en verbeteringen worden de risico’s verkleind. Dankzij agile en scrum werkt een team efficiënter samen en met meer werkplezier door de verdeling van de verantwoordelijkheden.

Ruim assortiment workshop benodigdheden

Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment professionele workshop benodigdheden van Legamaster, Franken, Maul en Sigel die u met hoge kortingen online kunt kopen.
Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen waarbij u flink kunt besparen op de inkoop van uw presentatiemiddelen. Gebruikt u regelmatig workshop accessoires dan bent u bij DiscountOffice.nl nog voordeliger uit.

Hieronder volgt een greep uit het brede assortiment:

Presentatiekaarten

Presentatiekaarten worden ook wel workshop kaarten genoemd en zijn via DiscountOffice.nl te bestellen in veel verschillende vormen en kleuren. Zoals een smiley symbool, wolk, rond, vierkant, rechthoek en ovaal. Met workshop kaarten geeft u structuur aan workshops, trainingscursussen, vergaderingen en seminars. De kaarten zijn eenvoudig aan een workshopbord of prikbord te bevestigen.

Zelfklevende memo’s of notes

Van zelfklevende notitieblaadjes heeft u nooit genoeg bij een interactieve brainstorm sessie. De notitieblaadjes zijn te bestellen in veel verschillende kleuren en formaten en plakken op alle gladde oppervlakken en kunnen heel eenvoudig worden verschoven. Onmisbaar bij scrum en agile werken.

Workshop koffer

Bestel een complete workshop of presentatiekoffer bij DiscountOffice.nl en u heeft alle benodigdheden direct bij de hand. De koffers zijn overzichtelijk ingedeeld en gemakkelijk mee te nemen.