Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zelfklevende badges

Zelfklevende badges

Andere benamingen: Naametiketten, Textieletiketten

Zelfklevende badges kopen

Op zoek naar badges, maar gebruikt u liever geen speld of clip? Kies dan voor zelfklevende badges of textieletiketten van DiscountOffice.nl. Het is een praktisch alternatief voor de traditionele badges. De zelfklevende badges zijn gemaakt van flexibel textielmateriaal en zijn perfect hechtend op kleding zonder lijmresten achter te laten. De textieletiketten of zelfklevende naambadges zijn in verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen. U kunt de etiketten beschrijven of bedrukken met een laserprinter of kopieerapparaat. De badges zijn niet geschikt voor de inkjetprinter. U vindt het uitgebreide assortiment op DiscountOffice.nl.

Badges voor elk evenement

De zelfklevende badges zijn ideaal voor seminars, beurzen en grote vergaderingen. Wanneer de deelnemers elkaar nog niet kennen, kunt u gebruik maken van naambadges. Naambadges kunnen een belangrijk hulpmiddel zijn om gasten of deelnemers te helpen met elkaar in gesprek te komen. De zelfklevende badges zijn gemakkelijk te beschrijven en daarom erg handig als u niet van te voren weet wie er gaan komen. Bij binnenkomst kunt u de naam van de gast opschrijven en deze op de kleding laten plakken.
Wanneer u wel van te voren weet wie er op uw evenement gaan komen, dan kunt u er voor kiezen om de naambadges te bedrukken. U kunt hier dan bijvoorbeeld ook uw bedrijfslogo in verwerken. Voor het ontwerpen van de etiketten kunt u gebruik maken van verschillende templates van bijvoorbeeld Herma en Avery. Met de templates heeft u de naambadges in een mum van tijd gemaakt.

Eigenschappen van zelfklevende badges

De zelfklevende badges zijn gemaakt van acetaatzijde, dit maakt de etiketten flexibel en daardoor comfortabel te dragen op de kleding. De zelfklevende badges zijn niet geschikt voor delicate materialen zoals zijde, fluweel, leer en suède. Deze badges zijn tevens te gebruiken voor het labelen van stoffen, gordijnen, tapijten en matrassen. De textieletiketten zijn perfect hechtend en te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Zelfklevende badges met korting

DiscountOffice.nl biedt de zelfklevende badges erg voordelig aan. Bij het aanschaffen van grotere hoeveelheden worden staffelprijzen berekend. Bij een groot evenement koopt u dus uw grote hoeveelheid naambadges voordelig in bij DiscountOffice.nl.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen