Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Zelfklevende kaders

Zelfklevende kaders

Andere benamingen: Magaframe, Duraframe, Presenteerhoes

Zelfklevende kaders bestellen

Een zelfklevend kader is uitermate geschikt voor het professioneel presenteren van informatie en documenten. De informatie wordt tussen twee transparante folies geplaatst waardoor het goed beschermd blijft.
Bent u op zoek naar voordelige zelfklevende kaders? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. U kunt kiezen uit een ruim assortiment zelfklevende kaders van onder meer Duraframe, Magaframe en andere uitvoeringen. De meeste informatiekaders zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Heeft u snel zelfklevende kaders nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl, vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al in huis.

Zelfklevende kaders voor elke ondergrond

Een zelfklevend kader is geschikt voor deurborden, signalisatie, notities of informatie. Een zelfklevend kader bestaat uit twee transparante folies die samen worden gehouden door de magnetische rand. Dankzij de magnetische rand kan de gegeven informatie gemakkelijk worden vervangen. Het kader kleeft op elk oppervlak met een gladde en propere ondergrond. Zo ook op bijvoorbeeld glazen deuren, bovendien is uw document dan langs beide zijden leesbaar. Gemakkelijk te verwijderen om op een andere plaats te gebruiken, zonder achterblijvende lijmresten.
Let op! Het gebruik van zelfklevende kaders is niet geschikt voor o.a. behangpapier en andere poreuze oppervlakken. Stof, vet of ander vuil kan de kleefkracht beïnvloeden.

Ruim assortiment zelfklevende kaders

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze zelfklevende kaders om al uw informatie op een kwalitatieve en professionele manier te presenteren. Zelfklevende hoesjes zijn overal inzetbaar. Zo worden deze zelfklevende informatiehoezen veel gebruikt in etalages, showrooms, openbare ruimtes, bedrijven en meer. Bijvoorbeeld voor het presenteren van aanbiedingen, voor de verduidelijking van hygiëne maatregelen of voor veiligheidsinstructies.
Wilt u zelfklevende kaders Duraframe A4 bestellen? DiscountOffice.nl levert het complete assortiment Duraframe van Durable met korting. U kunt kiezen uit verschillende formaten zoals onder meer Duraframe A4, A3 en A5 in verschillende kleuren. In zwart, zilvergrijs, rood, blauw of andere kleuren.
Ook vindt u in het ruime assortiment van DiscountOffice.nl zelfklevend posterkaders met magnetische sluiting voor gebruik in etalages, showrooms of andere plaatsen waar informatie duidelijk moet worden overgebracht aan derden. Deze zelfklevende kaders zijn te bestellen in de posterformaten A1, A2, 70x100cm en 50x50cm. Te bestellen in het zilver en in het zwart. De posters kunnen snel worden vervangen dankzij de magnetische sluiting. Bovendien bevat de niet-reflecterende folie ook een UV-stabilisator, waardoor de posters hun beste conditie behouden.
Welke zelfklevende kaders u ook wilt kopen, u vindt zeker de juiste zelfklevende lijsten en zichtframes bij DiscountOffice.nl. Gemakkelijk en voordelig online te bestellen.

Zelfklevende kaders in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige zelfklevende kaders van de topmerken Durable, Tarifold en Francken met korting. Tevens biedt DiscountOffice.nl diverse aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels waarmee u nog voordeliger uit bent. Heeft u meerdere stuks nodig? Door de staffelkortingen ziet u direct dat bij een bestelling van meerdere aantallen uw inkoopprijs daalt.