Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Geldverwerking

Geldverwerking

Oplossingen voor geldverwerking

Bent u op zoek naar een veilige en efficiënte oplossing voor geldverwerking in uw bedrijf? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment artikelen voor het verwerken van geld, zoals valsgelddetectors, biljettelmachines, kassa’s, kassarollen, telrollen, duplorollen, kassalade en mobiele pinapparaten.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online. U navigeert snel door het ruime aanbod, vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Het grootste deel van het assortiment van DiscountOffice.nl is uit voorraad leverbaar, dat wil zeggen vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al geleverd.
Tel daarbij onze scherpe prijzen, het unieke assortiment en onze deskundige klantenservice op en u heeft uw totaalleverancier voor al uw bedrijfsbenodigdheden gevonden!

Ruim assortiment geldverwerking

Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid aanbod oplossingen voor het veilig verwerken van geld. Om muntgeld te tellen en voor het tellen en controleren van bankbiljetten. Efficiënte kassasystemen en mobiele pinapparaten en voordelige kassarollen en telrollen voor alle modellen kassa’s. Kassalades voor het veilig bewaren van uw geld. Kortom, voor een complete geldverwerkingsoplossing kunt u bij DiscountOffice.nl terecht.

U kunt onder meer kiezen uit onderstaande artikelen:

Valsgelddetectors

Of u nu op zoekt bent naar een automatische valsgelddetector of een handmatige valsgelddetector, een valsgelddetector is altijd een goede oplossing om veel ellende te voorkomen.

Biljettelmachines

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige biljettelmachines voor alle valuta’s. Naast een telfunctie biedt een biljettelmachine meestal ook een detectie functie.

Kassa's

Voor elke branche vindt u bij DiscountOffice.nl de beste kassa. U kunt kiezen uit eenvoudige modellen tot volledig te programmeren kassa’s.

Kassa-, tel- en duplorollen

Voor alle modellen kassa’s, pinautomaten en rekenmachines vindt u bij DiscountOffice.nl de geschikt telrollen, kassarollen en pinrollen. Zeer voordelig geprijsd en leverbaar in handige voordeelbundels.

Kassalades

Van elektrische, push open of flip top kassalades, u vindt het allemaal in onze collectie kassalades.

Mobiele pinapparaten

Maak het pinnen makkelijk voor uw klanten. U verbindt het mobiele pinapparaat met uw tablet of smartphone via bluetooth en uw klanten betalen eenvoudig in uw winkel, op de markt of onderweg.

Munttelmachines

Heeft u in uw bedrijf veel te maken met muntgeld? Een muntenteller is een snelle en zorgvuldige oplossing om uw kassa op te maken. De munttelmachines tellen en sorteren in 1 handeling.