Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Automatische valsgelddetectoren

Automatische valsgelddetectoren

Verwante categorie: Valsgelddetectors

Andere benamingen: Automatische valsgeldmachine, Automatische valsgeldtester, Automatische valsgeldapparaat

Automatische valsgelddetectoren bestellen

Uw bankbiljetten testen op vals geld? Een automatische valsgeldtester is een praktische oplossing. Alle automatische valsgelddectoren zijn uitgerust met een optelfunctie zodat u direct de totale waarde kunt zien van de getelde biljetten. De valsgelddectoren die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn allemaal geschikt voor de nieuwe 50 euro biljetten.
U kunt kiezen uit verschillende modellen automatische valsgelddetectors om uw bankbiljetten te controleren. Bestel de juiste valsgelddetector gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl en voorkom veel ellende.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook achteraf betalen. U kunt deze optie aangeven tijdens het bestelproces.
De meeste automatische valsgelddetectoren zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling en u ontvangt uw valsgelddetector meestal de volgende werkdag al.

Valse bankbiljetten testen

Ondanks de vele kenmerken en eigenschappen die aangebracht zijn in bankbiljetten is vals geld nog steeds een groot probleem in het bedrijfsleven. Om er na een dag hard werken achter te komen dat u valse bankbiljetten heeft ontvangen is een regelrechte nachtmerrie die elk bedrijf kan overkomen.
Met de aanschaf van een valsgelddetector kunt u veel ellende eenvoudig voorkomen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u online voordelig en snel online de beste automatische valsgelddetectoren onder meer van het bekende merk Safescan.

Valsgelddetector Safescan 155s kopen

De absolute topper onder de automatische valsgelddetectoren is de Safescan 155s die u met hoge korting via DiscountOffice.nl online kunt bestellen.
Deze slimme detector is in staat bankbiljetten op maar liefst zeven echtheidskenmerken te controleren: infraroodinkt, magnetische inkt, metaaldraad, kleur, afmetingen, dikte en watermerk. Binnen een halve seconde weten u en uw klant absoluut zeker of een biljet echt is of vals.
De Safescan 155S is geschikt voor zowel de detectie van de huidige Euro biljetten als de nieuwe Europa-serie bankbiljetten. Om het vervalsers moeilijk te maken, verwerken centrale banken constant nieuwe echtheidskenmerken in hun bankbiljetten. De specialisten van Safescan zorgen ervoor dat uw 155S altijd overweg kan met nieuwe kenmerken. Zodra er een software-update beschikbaar is, krijgt u hierover bericht zodat u altijd direct de bankbiljetten kunt testen op de nieuwste kenmerken.
De Safescan 155S is zo geprogrammeerd dat u bankbiljetten in vijf verschillende valuta’s kunt controleren. Het apparaat bepaalt de valuta automatisch. Standaard worden de volgende valuta’s ondersteund: EUR, GBP, CHF, PLN en HUF. Wilt u bankbiljetten in een andere valuta controleren? Dan hebt u keuze uit verschillende uitbreidingspakketten.