Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kassa-, tel- en duplorollen

Kassa-, tel- en duplorollen

Verwante categorie: Kassa's

Andere benamingen: Bonrollen, Kassarollen, Pinrollen

Kassarollen bestellen

Voordelige kassarollen bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment kassarollen, telrollen, thermorollen en duplorollen geschikt voor alle gangbare kassasystemen en pinautomaten. Voor welk merk kassa of pinautomaat u ook kassarollen of pinrollen nodig heeft, u bestelt de juiste rollen gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl. De meeste kassarollen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd.
Heeft u snel kassarollen nodig? Plaats u bestelling pinrollen vandaag nog via DiscountOffice.nl en u heeft ze meestal de volgende werkdag al in huis.

Hoe kiest u de juiste kassarollen?

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze kassarollen, pinrollen en telrollen van verschillende soorten papier en in veel verschillende afmetingen. Hoe kiest u uit dit enorme aanbod de kassarol die u nodig heeft? Het formaat van de kassarollen wordt als volgt weergegeven: breedte x diameter x kerndiameter. Bij kassarollen 57x47x12mm betekent dit dus: de breedte van de rol is 57mm, de diameter is 47mm en de kerndiameter is 12mm. Zo kiest u gemakkelijk en snel de juiste kassarol bij DiscountOffice.nl!

Verschillende soorten kassarollen en pinrollen

Het assortiment kassarollen van DiscountOffice.nl bestaat uit thermische kassarollen, houtvrije kassarollen en duplorollen.

De meeste kassasystemen werken met thermische rollen. Thermorollen zijn gemaakt van thermisch papier. Dat wil zeggen dat de tekst door middel van warmte op de bon gedrukt wordt. Na verloop van tijd vervaagt de tekst, maar zal wel ca. 10 jaar leesbaar blijven. Thermische kassarollen zijn alleen geschikt voor thermische kassa’s.
Wilt u thermorollen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelige thermische kassarollen voor de meest gebruikte kassa’s zoals thermische kassarollen van 80x80x12mm, 57x40x12mm of 57x47x12mm uit voorraad.

Daarnaast biedt DiscountOffice.nl houtvrije kassarollen in verschillende afmetingen. Deze houtvrije kassarollen zijn gemaakt van houtvrij papier en de tekst wordt met inkt op de bon gedrukt. De tekst zal altijd leesbaar blijven. DiscountOffice.nl levert naast witte houtvrije kassarollen ook kassarollen in de kleuren geel, groen, blauw en roze. Houtvrije kassarollen zijn alleen geschikt voor niet-thermische kassa’s.

Duplo rollen bestaan uit twee lagen papier, de witte bon van houtvrij papier heeft een gele doorslag (d.m.v. carbon). Hierdoor wordt de tekst twee keer afgedrukt. Handig als u zelf een bon wilt bewaren of bij gebruik in de horeca.

Bestelt u uw kassarollen bij DiscountOffice.nl, dan bent u verzekerd van topkwaliteit kassarollen die geschikt zijn voor probleemloos gebruik in de meeste kassasystemen en pinautomaten. U bestelt gemakkelijk online tegen scherpe prijzen. Door te kiezen voor de voordelige kassarollen van het huismerk DiscountOffice kunt u veel besparen op de inkoop van uw kassarollen.

Telrollen nodig?

Naast ons ruime assortiment kassarollen en pinrollen kunt u bij DiscountOffice.nl ook terecht voor voordelige telrollen voor printers en rekenmachines. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen zoals telrollen met een kern van 8mm of 12mm, met een rolbreedte van 44mm, 57mm of 80mm.

Staffelkorting bij meerdere stuks

U kunt veel besparen op de inkoop van kassarollen en pinrollen. DiscountOffice.nl biedt verschillende verpakkingen kassarollen. Zo kunt u kassarollen in een folie van 5 rollen bestellen of een overdoos van 50 rollen tegen scherpe prijzen. Daarnaast hanteert DiscountOffice.nl speciaal voor grootverbruikers staffelkortingen. Dus hoe meer kassarollen u bestelt, hoe lager de prijs. Zo kunt u optimaal profiteren van de scherpe prijzen van DiscountOffice.nl.