Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Valsgelddetectors

Valsgelddetectors

Verwante categorie: Automatische valsgelddetectoren

Andere benamingen: Vals geld herkenner, Vals geld machine, Vals geld tester

Valsgelddetector bestellen

Bent u op zoek naar een valsgelddetector? Bij DiscountOffice.nl vindt u binnen het ruime assortiment valsgelddetectors verschillende mogelijkheden om uw bankbiljetten te testen op vals geld. U kunt kiezen uit handmatige valsgelddetectors of automatische valsgelddetectors. Wat u ook zoekt u bestelt de juiste valsgelddetector gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.nl. De valsgeldtesters hebben een korte levertijd, wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst dan wordt deze meestal de volgende werkdag al bij u afgeleverd.

Vals geld herkennen

Vals geld is een groot probleem in het bedrijfsleven. Het is een nachtmerrie die elk bedrijf kan overkomen: na een dag hard werken er vervolgens achter komen dat u valse bankbiljetten heeft ontvangen. Een valsgelddetector is een eenvoudige en praktische oplossing. Het is een kleine investering waarmee u veel ellende kunt voorkomen. Koop een voordelige valsgelddetector bij DiscountOffice.nl en u weet zeker dat er geen vals geld meer bij u binnen komt.
Op zoek naar een Safescan valsgelddetector? DiscountOffice.nl levert onder meer de bekende merken Safescan en Olympia, u bestelt ze snel en voordelig online via de website.

Verschillende soorten valsgelddetectors

Binnen het ruime assortiment valsgelddetectors bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende manieren van controle op vals geld. Bent u op zoek naar een eenvoudige valsgelddetector die met UV-licht een visuele controle doet? De UV eigenschappen op bankbiljetten lichten op onder de krachtige lampen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel een simpele valsgelddetector met UV detectie waarmee u een snelle en betrouwbare controle kunt uitvoeren. Naast het controleren van bankbiljetten zijn deze UV-gelddetectors zijn ook geschikt voor het verifiëren van rijbewijzen, identiteitsbewijzen en creditcards.

Gebruikt u de valsgelddetector bij voorkeur ook onderweg? DiscountOffice.nl biedt ook handzame detectiepennen waarmee u snel en eenvoudig onderweg uw bankbiljetten kunt controleren. Met de valsgeld detectie pen zet u een streep op het biljet en als het biljet verkleurt heeft u te maken met een vals biljet. Vervaagt de streep uiteindelijk dan is het biljet echt. Een detectie pen geeft een directe controle en is geschikt voor alle valuta. U bestelt de valsgeld detector pen die u nodig heeft eenvoudig en voordelig bij DiscountOffice.nl.

Drievoudige controle bankbiljetten

Naast valsgelddetectors met een enkelvoudige controle levert DiscountOffice.nl ook voordelige valsgelddetectors met een drievoudige controle voor een betrouwbaar resultaat. Met een drievoudige controle wordt gecontroleerd op UV eigenschappen, magnetische kenmerken en de aanwezigheid van metaaldraad in het bankbiljet.
Naast valsgelddetectors met een drievoudige controle levert DiscountOffice.nl ook automatische valsgelddetectors met een viervoudige tot wel zesvoudige controle waarmee uw bankbiljetten kunt testen op andere infrarood detectie, UV detectie, magnetische detectie, wit licht detectie, detectie op inktbasis en geometrische parameters.,

Alle nieuwe valsgelddetectors zijn geschikt voor nieuw uitgekomen biljetten. Elke fabrikant levert gratis software-updates door middel van een update-kabel (meegeleverd of optioneel te bestellen) zodat u ook in de toekomst uw bankbiljetten kunt blijven controleren.