Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Prikborden en accessoires

Prikborden en accessoires

Prikborden en accessoires bestellen

Wilt u een prikbord kopen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment prikborden in verschillende materialen, afmetingen en uitvoeringen. Daarnaast vindt u ook een verschillende soorten pushpins in diverse kleuren die u meteen erbij kunt bestellen.
DiscountOffice.nl biedt professionele prikborden van topkwaliteit die u met hoge kortingen online kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan Legamaster, Smit Visual en Chameleon. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ons huismerk DiscountOffice: prikborden in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!
De meeste prikborden zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaatst u vandaag nog uw bestelling dan geldt meestal dat uw prikbord de volgende werkdag al geleverd wordt. De prikborden worden altijd inclusief montagemateriaal geleverd.

Waarom bij DiscountOffice.nl een prikbord bestellen?

DiscountOffice.nl biedt prikborden in veel verschillende formaten en uitvoeringen. Kunt u het juiste prikbord niet vinden in het ruime aanbod en heeft u behoefte aan een extra groot prikbord of een afwijkend formaat? Wij bieden ook eenvoudig losse panelen in diverse vormen of een complete prikbordwand. Vooral op scholen en kantoren zijn de prikbordwanden een ideaal presentatiemiddel met volop ruimte voor alle ideeën.
Een prikbord dat op de vloer geplaatst wordt is ook uitstekend in te zetten als scheidingswand. Deze dubbelzijdige prikborden zijn niet alleen functioneel maar geven ook een moderne uitstraling aan de omgeving.
Naast de razendsnelle levertijd en de ruime keuze zijn er nog meer voordelen om via DiscountOffice.nl te bestellen. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Prikborden van verschillende materialen

Een prikbord is een handig presentatiemiddel om informatie op uw bedrijf verspreiden, om memo’s en notities op te prikken en om te gebruiken bij een presentatie.
Bij DiscountOffice.nl kunt u prikborden van verschillende materialen online bestellen. Welk materiaal voor u het meeste geschikt is hangt af van de mate van gebruik.

Kruk prikbord

Een prikbord van kurk is geschikt voor regelmatig gebruik. Ideaal voor het ophangen van allerlei dagelijkse zaken zoals memo’s, afspraken etc.

Textielbord

Voor intensief gebruik is een prikbord van textiel of vilt een betere optie. Deze prikborden zijn zeer stevig opgebouwd en hebben een optimale levensduur. Een textielbord is in veel verschillende kleuren te bestellen.

Bulletin prikbord

Ook de bulletin-prikborden zijn vanwege het zelfherstellende vermogen van het natuurproduct kurk-linoleum een uitstekende keuze wanneer het prikbord intensief gebruikt gaat worden. Ideaal voor scholen, ziekenhuizen of bedrijven waar men voortdurend gebruik maakt van een prikbord.