Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Pushpins

Pushpins

Andere benamingen: Prikker, Landkaartspelden

Pushpins bestellen

Om informatie op een prikbord, textielbord of bulletinbord te prikken heeft u pushpins nodig. Pushpins worden ook wel prikkers of landkaartspelden genoemd. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen verschillende kleuren pushpins, prikbordspelden, landkaartspelden en markeervlaggetjes.
Met behulp van de filterwoorden kiest u gemakkelijk de juiste pushpins. U kunt onder meer selecteren op kleur en uitvoering. Heeft u de juiste pushpins gevonden dan is uw bestelling in een paar snelle stappen geplaatst. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste pushpins zijn uit voorraad leverbaar en worden zeer snel geleverd. Meestal geldt vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Multifunctionele prikborden

Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment prikborden in veel verschillende formaten en uitvoeringen. Naast kurken prikborden in de standaard formaten 90x120cm, 60x90cm of 90x180cm kunt u ook kurkborden in veel andere afmetingen online bestellen variërend van 30x40 cm tot wel 120x240cm.
Naast deze standaard formaten kunt u ook kiezen voor losse panelen in diverse vormen, zodat u zelf uw ideale prikbord of prikbordwand samen kunt stellen. Vooral op scholen en kantoren zijn de prikbordwanden een ideaal presentatiemiddel met oneindige mogelijkheden.
Meestal zijn prikborden gemaakt van kurk. Wanneer u van plan bent om het prikbord intensief te gebruiken dan kunt u ook kiezen voor prikbord van textiel of vilt voor een optimale levensduur. In tegenstelling tot een kurkbord ziet u geen achterblijvende gaatjes in het bord. Een textielbord is in veel verschillende kleuren te bestellen.
Voor professionele prikborden van absolute topkwaliteit kunt u een bulletin-prikbord bestellen tegen een scherpe prijs. Het kurk-linoleum heeft een zelfherstellende eigenschap waardoor gaatjes van punaises, nietjes e.d. trekken vanzelf weer dicht. Ideaal voor scholen, ziekenhuizen of bedrijven waar intensief gebruik gemaakt worden van een prikbord.

Voor landkaartborden, prikborden en routeplanners

Pushpins zijn ideaal om belangrijke berichten op een prikbord te prikken. Binnen het assortiment pushpins van DiscountOffice.nl vindt u ook landkaartspelden, markeervlaggetjes en prikbordspelden in diverse kleuren.
Markeervlaggetjes en prikbordspelden worden veel gebruikt om op een landkaartbord, kaart of routeplanner routes, locaties van uw bedrijf, productie- of distributiecentra aan te duiden. Ook leuk om op een wereldkaart aan te geven in welke landen u geweest bent.