Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Prikborden

Prikborden

Verwante categorie: Pushpins

Andere benamingen: Textielborden, Memoborden

Prikbord online bestellen

Online een prikbord kopen? Als u op zoek bent naar een prikbord dan bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Wij leveren een uitgebreid assortiment prikborden van verschillende materialen, afmetingen en uitvoeringen. Topkwaliteit prikborden tegen een zeer scherpe prijs. DiscountOffice.nl biedt naast alle topmerken, ook prikborden van het huismerk DiscountOffice van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Gemakkelijk en snel online te bestellen. Uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld is meestal de volgende werkdag al in huis. De prikborden worden altijd inclusief montagemateriaal geleverd.

De voordelen van een prikbord

Een prikbord is ideaal om memo’s, documenten en informatie op te hangen. U kunt ze gebruiken als presentatiebord of als geheugensteuntje, bijvoorbeeld op kantoor, op school en thuis. Door notities vast te prikken op het prikbord raakt u ze niet meer kwijt. Bovendien hangt de informatie voor iedereen zichtbaar en is ook weer makkelijk weg te halen of te wisselen.

Verschillende materialen

Bij DiscountOffice.nl kunt u prikborden van verschillende materialen online bestellen. Welk materiaal voor u het meeste geschikt is hangt af van de mate van gebruik.

Op zoek naar een prikbord van kurk? Een kurken prikbord koopt u snel en voordelig online bij DiscountOffice.nl. Het perskurk prikbord is gemaakt van het natuurproduct kurk. Een prikbord van kurk is geschikt voor regelmatig gebruik. Ideaal voor het ophangen van allerlei dagelijkse zaken zoals memo’s, afspraken etc.
U kunt een kurkbord bestellen in het formaat 90x120cm, maar ook voor andere formaten moet u bij DiscountOffice.nl zijn. Wij bieden kurken prikborden van 30x40 cm tot wel 120x240cm.

Bent u van plan om het prikbord intensief te gaan gebruiken dan kunt u kiezen voor een prikbord van textiel of vilt. Prikborden van vilt zijn geschikt voor intensief gebruik. Deze prikborden zijn zeer stevig opgebouwd en hebben een optimale levensduur. Een textielbord is in veel verschillende kleuren te bestellen. Door de uitgebreide keuze in stofstructuren en kleuren heeft een textiel bord ook een mooie moderne uitstraling.
Wist u dat het ook mogelijk is om een prikbord van Camira stof te laten bedrukken met een eigen ontwerp? Informeer naar de mogelijkheden bij de afdeling klantenservice.

Topkwaliteit prikbord nodig? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online prikborden van bulletin. Bulletin-prikborden zijn gemaakt van kurk-linoleum. Dit natuurproduct is geschikt voor zeer intensief gebruik, het heeft een zelfherstellende eigenschap waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd. Gaatjes van punaises, nietjes e.d. trekken vanzelf weer dicht. Ideaal voor scholen, ziekenhuizen of bedrijven waar men voortdurend gebruik maakt van een prikbord.

Uitgebreide keuze

DiscountOffice.nl biedt prikborden in veel verschillende formaten en uitvoeringen. Heeft u behoefte aan een groot prikbord of een afwijkend formaat? U bestelt bij ons ook eenvoudig losse panelen in diverse vormen of een complete prikbordwand. Vooral op scholen en kantoren zijn de prikbordwanden een ideaal presentatiemiddel met volop ruimte voor alle ideeën.
Ook kunt u een prikbord op de vloer plaatsen als scheidingswand. Deze dubbelzijdige prikborden zijn niet alleen functioneel maar geven ook een moderne uitstraling aan de omgeving.