Correctbook: eindeloos schrijven, voor iedereen.

Correctbookallekleuren

Het nieuwe schrijven

Ontdek het nieuwe schrijven met een Correctbook: een uitwisbaar en herbruikbaar notitieboek!
Vergelijkbaar met een whiteboard in de vorm van een schrift. Alle geschreven notities drogen binnen een seconde. Bepaal zelf of u de aantekeningen wilt laten staan, zonder dat vlekt, of dat u ze weer wist.

Met de gratis Correctbook app kunt u belangrijke gegevens digitaal opslaan, organiseren en delen in de Cloud.

Een Correctbook geeft eenzelfde schrijfervaring als schrijven op papier.

De producten van Correctbook worden in Nederland in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Correctbookapp

U kunt een Correctbook bestellen in verschillende kleuren en in de afmetingen A4, A5, A6 en A7. Ze zijn voorzien van een penhouder en een binding waarmee gemakkelijk pagina’s in en uit kunnen. De notitieboeken worden geleverd inclusief een zwarte Correctbook fineliner en 2 sponsjes.

De missie van Correctbook

Correctbookmissie

Correctbook produceert notitieboeken voor iedereen op deze wereld. Deze prijswinnende sociale onderneming zet zich in tegen wereldwijde analfabetisme.

Dagelijks hebben 250 miljoen kinderen geen pen en papier om te leren lezen en schrijven. Correctbook doneert 10-25% van de omzet zodat dezelfde notitieboeken ingezet worden op plekken waar ze hard nodig zijn. Met de uitwisbare notitieboeken krijgen de kinderen schrijfmateriaal dat jaren meegaat.

Het doel is om in de komende 5 jaar 1 miljoen kinderen te voorzien van een Correctbook!

Correctbook voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven, scholen en organisaties is het ook mogelijk om een Correctbook full colour te bedrukken met een logo en in een huisstijl.
Zo kunt u ook oneindig schrijven bij trainingen op kantoor of geeft u een uniek relatiegeschenk aan uw klanten. Bovendien steunt u de missie van Correctbook!

De notitieboeken zijn zowel op de binnen- als buitenzijde te bedrukken. U stelt gemakkelijk zelf het boek samen met de speciaal ingerichte ontwerpbestanden.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden.

Correctbookbedrukt
Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice. Ze vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.
DiscountOffice.nl levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarde van € 165,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.nl beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer iDeal. Orders namens onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel Nederland.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.
DiscountOffice.nl doet er al meer dan 15 jaar alles aan uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particuliere klant geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.