Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Archiefbeugels

Archiefbeugels

Andere benamingen: Archiefbinder, Archiefboy, Opbergbeugel

Archiefbeugels bestellen

Wilt u archiefbeugels bestellen om uw losse papierwerk snel en geordend te kunnen archiveren? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor verschillende archiefoplossingen om uw dossiers te kunnen bundelen. U kunt kiezen uit archiefbeugels, archiefbinders, hechtstrips, bundelmechanieken, snelhechtstrips en nog veel meer.
Door de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u gemakkelijk en snel de archiefbeugels die u nodig heeft. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd via de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste archiefbeugels zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling archiefbeugels via DiscountOffice.nl en u ontvangt de zending meestal de volgende werkdag al.

Voor bundelen en opbergen

Een goed archief bespaart veel tijd, onnodig zoekwerk is overbodig wanneer uw archief overzichtelijk en georganiseerd is.
Er zijn een aantal dingen waar u tegenaan loopt bij het opruimen van uw dossiers. Hoe haalt u snel en eenvoudig de documenten uit de ordner? En hoe houdt u vervolgens alle losse papieren netjes bij elkaar?
Bij DiscountOffice.nl koopt u alle soorten en maten archiefbeugels die u helpen om snel en gemakkelijk de ordnerinhoud uit te nemen en een overzichtelijk archief te realiseren.
Een archiefbinder bestaat uit een u-vormig gebogen metaaldraad, omkleed met kunststof. Deze draad plaatst u in de perforatiegaten van uw documenten zodat de losse papierstapel bijeen gehouden wordt. Vervolgens kunt u uw documenten eenvoudig archiveren in een archiefdoos.

Ruim assortiment archiefbeugels

DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid aanbod archiefbeugels, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Welke archiveringsoplossing voor u de beste is, is afhankelijk van het soort informatie dat u wilt opbergen, hoe lang u de dossiers wilt bewaren en hoe vaak u denkt de informatie nog nodig te hebben.
Voor het bewaren van losse documenten zijn er verschillende mogelijkheden waarvan de JalemaClip één van de meest gebruikte archiefbeugels is.
Naast archiefbeugels kunt u via DiscountOffice.nl ook een ruim aanbod snelhechters online bestellen, die geschikt zijn voor het bijeenhouden van dunnere stapels.

Archiefbinders en bundelbeugels zijn de oplossing

Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire archiefbeugels:

Jalemaclip Buismechaniek

De JalemaClip is een flexibel hechtmechaniek dat vanwege zijn kwaliteitseigenschappen inmiddels een ongeëvenaard succes is. De JalemaClip is perfect voor het bundelen van allerlei soorten en formaten documenten. Dankzij een slimme constructie kunnen documenten in een handomdraai worden uitgenomen of tussengevoegd.

Voordelen van de JalemaClip bundelmechaniek:
  • Bladeren als in een boek.
  • Pagina's blijven volledig leesbaar.
  • Kopiëren zonder het vel uit te nemen.
  • Eenvoudig toevoegen via beugel.
  • Eenvoudig uitnemen via slangetje.
  • Perforatiegaten scheuren niet in.

Bundelbeugel Loeff 1222 standaard 100mm

De Loeff’s Bundelbeugels gebruikt u samen met de Liftboy om de ordnerinhoud te bundelen, zodat u de ordner weer opnieuw in gebruik kunt nemen. Gemaakt uit een metalen binnenkern met daaromheen polypropyleen. Recyclebaar en geschikt voor langdurige opberging van documenten.

Fastener bundelbeugels Acco 70850

De fasteners van Rexel zijn de meest gebruikte snelhechtstrips ter wereld. Ze zijn gemaakt van stevig roestvrij staal en ideaal voor het bundelen van geperforeerde documenten tot 80 mm dik.

Snelhechtstrips Kangaro

Snelhechtstrips, hechtstrips of bindstrips zijn bindmiddelen om uw papierwerk te bundelen. Vaak worden deze gebruikt in een ordner of map in combinatie met ringband mechanieken of hefboommechanieken. De snelhechtstrip bestaat vaak uit een smalle metalen of kunststof strip die is bevestigd aan een strook. De uiteinden van de hechtstrip zijn gebogen, zodat ze passen door de gaatjes in uw papieren. Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelige hechtstrips in verschillende kleuren zoals groen, geel, rood, blauw, zwart of wit. Tevens kunt u kiezen voor zelfklevende hechtstrips.

Archiefbeugels in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert archiefbeugels van onder meer de topmerken Jalema, Loeff’s, Rexel, Leitz en Kangaro met hoge kortingen.
Heeft u veel dossiers om te archiveren en bestelt regelmatig archiefbeugels? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl geldt hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Kies voor de voordelige archiveringsoplossingen van DiscountOffice.nl en profiteer ook van dit inkoopvoordeel!