Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen

Andere benamingen: Beschermbrillen

Veiligheidsbrillen bestellen

Wilt u een veiligheidsbril bestellen om uw ogen optimaal te beschermen tijdens het werk? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment veiligheidsbrillen in verschillende uitvoeringen geschikt voor allerlei werkzaamheden. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de beste veiligheidsbrillen en beschermbrillen om het risico op oogletsel te verminderen.
Door de handige selectiemogelijkheden kiest u met gemak de juiste veiligheidsbril die u nodig heeft. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank. De meeste veiligheidsbrillen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al geleverd.

Wanneer is het dragen van een veiligheidsbril verplicht?

Bij veel werkzaamheden is een veiligheidsbril is onmisbaar om de ogen te beschermen. Elk jaar hebben veel medewerkers te maken met een bedrijfsongeval met blijvende oogschade als gevolg. Denk bijvoorbeeld aan rondvliegende splinters, stof en vonken. Het is dan ook essentieel om een veiligheidsbril te dragen.
In sommige gevallen is het zelfs verplicht om een veiligheidsbril te dragen. Als in kaart is gebracht welke maatregelen oogbescherming overbodig kunnen maken en daarna het risico op oogschade nog steeds aanwezig is dan is de werkgever verplicht veiligheidsbrillen beschikbaar te stellen.

Risico’s waartegen een goede veiligheidsbril bescherming biedt

Elke beschermbril biedt bescherming tegen andere risico’s. Tijdens werkzaamheden kunnen er verschillende gevaren optreden waartegen de ogen beschermd moeten worden, zoals:

  • Mechanische risico’s: worden veroorzaakt door stofdeeltjes of splinters.
  • Chemische risico’s: worden veroorzaakt door schadelijke vloeistoffen, zoals oplosmiddelen, sprays of cement.
  • Stralingsgevaar: als de ogen worden blootgesteld aan ultraviolette, infrarode straling of laserstralen.
  • Thermische risico’s: worden veroorzaakt door gesmolten metaaldeeltjes, vlammen of vloeistoffen met hoge temperaturen.
  • Elektrische risico’s: worden veroorzaakt door een kortsluitboog, steekvlam of uv-straling.

Ruim assortiment veiligheidsbrillen

Voor elk risico vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste veiligheidsbril. Hoe kiest u de beste veiligheidsbril? Bij het selecteren van een veiligheidsbril dient u rekening te houden met de aard en duur van de werkzaamheden. Belangrijk is om de risico’s te analyseren en de normeringen waaraan de veiligheidsbril moet voldoen. Daarnaast kunt u nog kiezen uit verschillende lenskleuren en diverse coatings van de glazen.

DiscountOffice.nl levert een ruime keuze veiligheidsbrillen. U kunt kiezen uit verschillende typen veiligheidsbrillen:

Veiligheidsbril

Veiligheidsbril kopen? Een standaard veiligheidsbril of beschermbril beschermt de ogen tegen mechanische, chemische en optische gevaren. Deze bril is geschikt bij lichte werkzaamheden. Een veiligheidsbril lijkt op een gewone bril maar de beschermde glazen van gehard glas of polycarbonaat maken het verschil.
Veiligheidsbrillen zijn verkrijgbaar met verschillende lenskleuren, zoals onder meer helder of blank, amber, geel, grijs of oranje. Welke kleur ingezet dient te worden, is afhankelijk van de werkzaamheden. Voor extra bescherming zijn de meeste lenzen voorzien van een coating: krasbestendig, anti-condens of spiegelcoating.

Veiligheidsbril op sterkte

Heeft u een veiligheidsbril op sterkte nodig? Speciaal voor brildragers levert DiscountOffice.nl correctie-veiligheidsbrillen : ideaal voor een goed zicht en een optimale bescherming van de ogen.

Overzetbril

Een overzetbril is een veiligheidsbril die over een gewone bril gedragen kan worden. Ideaal voor brildragers. Geschikt voor lichte werkzaamheden.

Ruimzichtbril

Een ruimzichtbril omvat beide ogen volledig en sluit aan op het gezicht waardoor deze bril een goede bescherming rondom de ogen biedt tegen stof. Kan ook over een bril worden gedragen en is geschikt voor gemiddelde tot zware werkzaamheden.

Lasbril

Wilt u een lasbril bestellen? Een lasbril beschermt tegen ultraviolet licht dat tijdens het lassen vrijkomt en tegen rondvliegende vonken en gloeiende metaalspetters.

Topkwaliteit veiligheidsbrillen met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige veiligheidsbrillen van onder meer de topmerken Bollé, 3M, Uvex en Honeywell met hoge kortingen. Heeft u meerdere veiligheidsbrillen voor uw werknemers nodig? Door de staffelprijzen bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op de inkoop van alle PBM’s.