Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Overige bord-accessoires

Overige bord-accessoires

Andere benamingen: Flipover accessoires, Glasbord accessoires, Whiteboard accessoires

Bord-accessoires kopen

Maak van uw brainstorm sessie, presentatie of workshop een succes met het ruime aanbod overige bord-accessoires van DiscountOffice.nl!
U vindt bij DiscountOffice.nl een breed assortiment overige bord-accessoires zoals matrixtape, etikethouders, whiteboard folie, Magic Chart notes, presentatiekaarten, accessoireshouders en meer. Te gebruiken op een whiteboard, planbord of glasbord.
Maar ook handige hulpmiddelen wanneer u geen magneetbord in de ruimte heeft. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste accessoires voor uw presentatie of brainstormsessie die u zoekt en is uw bestelling via DiscountOffice.nl in een paar eenvoudige stappen geplaatst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening kopen. Dit kunt u aanvragen tijdens het bestelproces.
Het grootste deel van de bord-accessoires is uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw ontvangt uw pakketje in principe de volgende werkdag al.

Informeren, presenteren, creëren en motiveren

Bij een workshop, presentatie of brainstorm sessie is het belangrijk om structuur aan te brengen in alle informatie. Door de informatie te visualiseren houdt u langer de aandacht vast en wordt de informatie beter onthouden. Hiervoor biedt DiscountOffice.nl diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan diverse magnetische accessoires voor op een magneetbord, zoals magnetische symbolen, accessoireshouders, pennenbakken, magnetisch tape en meer.
Voor planborden kunt u bij DiscountOffice.nl magnetische etikethouders, naambordjes, fotohouders, tape en meer tegen een scherpe prijs bestellen.
Heeft u geen whiteboard voorhanden dan is whitebord folie of krijtbord folie een ideale oplossing om elk horizontaal of verticaal vlak om te toveren tot een whiteboard vlak. Met deze presentatiefolie verandert u gewone bureaus, tafels en andere oppervlakken in interactieve schrijfruimten.
Ook kunt u bij DiscountOffice.nl handige zelfklevende presentatiekaarten, brainstorm notitieblokjes en Magic Chart notes online bestellen tegen een scherpe prijs. Magic-Charts zijn kant-en-klare, statische schrijfvellen die u helpen om van elke workshop, scrum of brainstormsessie een succes te maken. Magic-Charts maken van elke omgeving een interactieve werkruimte.

Breed assortiment bord-accessoires

Alle bord-accessoires voor het brainstormen, lesgeven en presenteren bestelt u gemakkelijk en snel online via DiscountOffice.nl. U ontvangt hoge kortingen op de topmerken op het gebied van presentatiemiddelen Legamaster, Smit Visual, Chameleon, Franken, Maul en meer.
Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen waarbij geldt dat u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent. Hoe meer u bestelt hoe lager de prijs!