Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Wandfolderhouders

Wandfolderhouders

Verwante categorie: Folderrekken

Andere benamingen: Folderhouders, Folderrekken, Folderstandaard

Wandfolderhouder bestellen

Bent u op zoek naar een hoogwaardige en handige manier om uw bedrijfsinformatie te presenteren? Een wandfolderhouder is een mooie oplossing voor een professionele presentatie van uw folders en brochures. DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment folderhouders voor aan de wand. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, afmetingen, materialen en kleuren. Dankzij de uitgebreide filterwoorden kiest u gemakkelijk en snel de wandbrochurehouder die voldoet aan uw wensen. De meeste folderhouders zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw wandfolderhouder wordt vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Voordelen folderhouder aan de wand

Folderhouders en folderrekken zijn onmisbaar om uw brochures, catalogi, tijdschriften of flyers opvallend en overzichtelijk te presenteren. Alle informatie is goed zichtbaar. Door de informatie rechtop te zetten wordt de kijker nieuwsgierig gemaakt en wordt de aandacht eerder getrokken dan wanneer de folders verspreid liggen op bijvoorbeeld een tafel of balie. Vooral in winkels, showrooms, ontvangstruimtes van bedrijven en wachtruimtes in ziekenhuizen worden folderhouders veel gebruikt. Maar ook op beurzen is het een ideaal middel om uw bedrijfsinformatie optimaal te presenteren.
DiscountOffice.nl levert voordelige folderhouders voor op tafel, op de vloer en folderhouders voor een overzichtelijke presentatie aan de wand. Zeker wanneer u meerdere brochures wilt presenteren is een wandfolderhouder een ideale overzichtelijke oplossing. Het wandmodel is door de voorgeboorde gaten gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Het grote voordeel van een brochurehouder aan de wand is dat deze weinig ruimte in beslag neemt.
Welke folderhouder u ook wilt bestellen, bij DiscountOffice.nl vindt u altijd de meest geschikte folderhouder die u gemakkelijk online tegen scherpe prijzen kunt kopen.

Ruim assortiment folderhouders

Een brochurehouder is ideaal om uw leaflets, folders of brochures te presenteren. De meest voorkomende folderhouders zijn in A4, 1/3 A4 of A5 formaat. Voor aan de wand biedt DiscountOffice.nl verschillende mogelijkheden: wandfolderhouders van transparant kunststof of wandfolderrekken van metaal met een zilverkleurige poedercoating voor een luxe uitstraling. U kunt kiezen uit wandfolderhouders met één of meerdere vakken.

Wandfolderhouders met korting

Via DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit wandfolderhouders van de bekende merken Durable en Helit met korting. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een betaalbaar alternatief van het huismerk DiscountOffice, wandfolderhouders in een goede prijs-kwaliteitsverhouding tegen zeer scherpe prijzen.
Heeft u meerdere wandfolderhouders nodig? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere wandfolderhouders nog voordeliger uit.