Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Folderrekken

Folderrekken

Verwante categorie: Wandfolderhouders

Andere benamingen: Brochurerekken, Draadfolderhouders, Folderwandrekken

Folderrekken bestellen

Bent u op zoek naar een stijlvolle en efficiënte manier om uw brochures en folders te presenteren? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres: voor elke folder, brochure en catalogus biedt DiscountOffice.nl het perfecte folderrek! U bestelt gemakkelijk en snel online tegen scherpe prijzen. Bovendien worden de folderrekken snel geleverd en zijn ze eenvoudig te monteren aan de wand.

Voordelen folderrekken

Hoewel reclame via internet niet meer weg te denken is blijven folders en brochures nog steeds een belangrijke manier van informatieverstrekking en reclame maken. Het traditionele drukwerk inzetten voor marketingdoeleinden heeft namelijk veel voordelen. Op internet worden we overspoeld door informatie die vervolgens ook weer snel weg geklikt kan worden. Informatie van een folder of brochure is niet weg te klikken blijft ook langer hangen. Folders kunnen uiteraard ergens neergelegd worden maar ze trekken meer aandacht door ze op een overzichtelijke manier te presenteren.
Voor een opvallende en overzichtelijke presentatie van brochures, flyers en catalogi zijn folderhouders en folderrekken ideaal. Het zijn handige presentatiemiddelen die ervoor zorgen dat de informatie goed zichtbaar is en dus de gewenste aandacht krijgt. Door de informatie rechtop te zetten wordt de kijker nieuwsgierig gemaakt en er naar toe getrokken. Met een folderrek ziet het publiek in één oogopslag de informatie die u wilt aanbieden. Vooral in winkels, showrooms, ontvangstruimtes van bedrijven en wachtruimtes in ziekenhuizen worden deze presentatiemiddelen veel gebruikt. Maar ook op beurzen is het een ideaal middel om uw bedrijfsinformatie optimaal te presenteren.

Ruime keuze folderrekken

Bij DiscountOffice.nl kiest u uit een ruim assortiment folderrekken voor aan de wand. U koopt eenvoudig en voordelig het folderrek dat het beste past bij uw folders of andere informatie die u onder de aandacht wilt brengen. Een met zorg gekozen folderrek geeft uw bedrijf een professionele uitstraling.
Folderrek A4 bestellen? DiscountOffice.nl levert wand folderrekken in diverse formaten zoals A4, A5 en 1/3 A4.
Een folderrek aan de muur is een ideale oplossing wanneer u meerdere folders wilt presenteren. Door een folderrek met verschillende componenten te bestellen kunt u onder elkaar of naast elkaar al uw folders overzichtelijk presenteren. Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelige folderrekken met een capaciteit tot wel 15 vakken.
Welke informatie u ook wilt aanbieden, bij DiscountOffice.nl bestelt u uit de vele uitvoeringen, modellen en afmetingen folderrekken altijd een passend folderrek dat stijlvol te combineren is met de inrichting van uw bedrijf, showroom, winkel of wachtruimte. Zo koopt u bij DiscountOffice.nl snel en makkelijk online een kunststof folderrek of een folderrek van metaal voor aan de wand. Topkwaliteit folderrekken tegen scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar.