Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Disposable stofmaskers

Disposable stofmaskers

Verwante categorie: Wasbare mondkapjes

Andere benamingen: Stofkapjes, Stofmaskers, Wegwerp stofmaskers

Disposable stofmaskers bestellen

Wilt u wegwerp mondkapjes bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u verschillende uitvoeringen mondmaskers geschikt voor eenmalig gebruik die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De disposable mondmaskers zijn uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. De wegwerp mondkapjes worden geleverd in handige verpakkingen met 10 stuks of extra voordelige verpakkingen van 50 stuks of 1300 stuks.
Heeft u snel mondkapjes nodig? Plaats vandaag nog uw bestelling mondkapjes bij DiscountOffice.nl en u heeft ze vaak de volgende werkdag al in huis.

Disposable mondkapjes voor eenmalig gebruik

De wegwerp mondmaskers uit het assortiment van DiscountOffice.nl zijn niet-medische mondmaskers dus niet geschikt voor gebruik in de zorg. De mondkapjes hebben een beschermende werking en een hoge filtratie waarde die zorgt voor minder kans op verspreidingen van bacteriën, pollen en stof. Maar deze disposable mondkapjes bieden geen persoonlijke bescherming in tegenstelling tot medische mondmaskers.
Medische mondmaskers voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden voor medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Met een medisch mondkapje beschermt u ook uzelf, terwijl een niet-medisch mondkapje alleen de personen om u heen beschermt. Hierdoor zijn niet-medische mondmaskers uitsluitend geschikt als aanvulling op de bekende coronamaatregelen zoals handen wassen en voldoende afstand bewaren.

Verschillende uitvoeringen disposable mondmaskers

Naast wegwerp mondkapjes voor eenmalig gebruik vindt u ook hygiëneschermen of gelaatsschermen in het assortiment bij DiscountOffice.nl. Deze transparante gezichtsschermen van PVC zijn zacht en robuust en te gebruiken naast een bril of hoofdbescherming. Een gezichtsscherm is gemakkelijk te reinigen en herbruikbaar.

Tips voor het gebruik van een mondkapje

Het dragen van een mondkapje verkleint de kans op verspreiding van bacteriën en virussen zoals het Corona-virus. Echter dient het mondkapje wel op de juiste manier gebruikt te worden. De RIVM heeft de volgende richtlijnen voor een goed gebruik van niet-medische mondmaskers. Voordat u het mondkapje opzet, wast u eerst uw handen met water en zeep. Gebruik alleen de touwtjes of elastieken om het mondkapje op te zetten en raak het mondkapje niet aan. Zorg dat het mondkapje goed aansluit op uw gezicht, uw neus, mond en kin moeten volledig bedekt zijn. Als u het mondkapje af wilt zetten, wast u eerst uw handen en u zorgt er voor dat u het mondkapje niet aanraakt aan zowel de binnen- als de buitenkant. Ook raakt u uw gezicht niet aan. Na ieder gebruik gooit u het wegwerp mondkapje bij het restafval in de grijze container.

Wegwerp mondkapjes in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert voordelige wegwerp mondkapjes tegen hoge kortingen. Heeft u meerdere aantallen nodig? Dankzij de staffelprijzen bent u bij bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit en kunt u optimaal profiteren van onze scherpe prijzen.