Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Adembescherming

Adembescherming

Adembescherming bestellen

Om veilig te kunnen werken in schone lucht is het cruciaal om werknemers te beschermen tegen het inademen van gevaarlijke stoffen en dampen. DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment adembescherming zoals herbruikbare maskers, volgelaatsmaskers, halfgelaatsmaskers, persluchtsystemen en ademhalingssystemen.
Zuurstof is een absolute voorwaarde om te kunnen leven. De lucht die we inademen moet zo schoon mogelijk zijn. Zelfs de kleinste stofdeeltjes kunnen schade aanrichten. Internationaal is vastgesteld in hoeverre werknemers blootgesteld mogen worden aan bepaalde stoffen of gassen. Wat deze normering (WPG Nederland) ( BWG België) voor uw organisatie betekenen leggen onze specialisten graag aan u uit.
Alle adembescherming bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. De meeste artikelen zijn snel leverbaar en worden uit voorraad geleverd. De snelle levertijden en de mogelijkheid om op rekening te kopen vormen voor veel zakelijke klanten een belangrijk voordeel om ook alle veiligheidsartikelen via DiscountOffice.nl te bestellen.

Afhankelijke en onafhankelijke adembescherming

Een goede adembescherming is belangrijk wanneer er gewerkt wordt in omgevingen met gevaarlijke stoffen. Er zijn in principe twee verschillende uitvoeringen, namelijk afhankelijke adembescherming en onafhankelijke adembescherming.
Afhankelijke adembescherming zuivert de omgevingslucht met een filter. Het voordeel hiervan is dat de bewegingsvrijheid niet beperkt wordt. Voorbeelden van afhankelijke ademhalingsbescherming zijn onder meer stofmaskers, halfgelaatsmaskers, volgelaatsmaskers en motoraangedreven systemen.
Een motoraangedreven ademhalingsysteem is opgebouwd uit drie hoofdelementen: een hoofdkap/gelaatsmasker, ademslang en motorunit. De motorunit voorziet de drager van gefilterde, frisse lucht en is met een ademslang verbonden met de hoofdkap/het gelaatsmasker.
Bij onafhankelijke adembescherming wordt schone lucht in capsules aangevoerd via een masker, kap, helm of pak. Bij onafhankelijk adembescherming is de gebruiker niet afhankelijk van de kwaliteit van de directe omgevingslucht. Onafhankelijke adembescherming is bijvoorbeeld een zuurstofgenerend toestel of een persluchttoestel.
Welke soort ademhalingsbescherming u nodig heeft is afhankelijk van welke stoffen of dampen kunnen worden ingeademd, de gezondheidsrisico’s, de werkomgeving en de duur van de werkzaamheden.

Ruim assortiment adembescherming

DiscountOffice.nl biedt professionele systemen voor ademhalingsbescherming in de meeste veeleisende omgevingen. Hoge kwaliteitsmerken zoals 3M, Dräger, Honeywell, Moldex en Scott die u tegen een scherpe prijs online kunt kopen.

Het assortiment is verdeeld in onderstaande categorieën:

  • Ademluchttoestellen
  • Disposable stofmaskers
  • Filterende gelaatsstukken
  • Half- en volgelaatsmaskers
  • Luchtpakken
  • Motoraangedreven systemen
  • Vluchtmaskers
  • Wasbare mondkapjes

Ook alle toebehoren bestelt u gemakkelijk en snel via DiscountOffice.nl. Denk hierbij aan luchtslangen, ruitjes, zweetbanden, stoffilters, gasfilters, combinatiefilters, opbergtassen en meer.
Veelal ontvangt u bij deze accessoires extra korting door onze staffelprijzen. Bestel alles voor een optimale adembescherming bij DiscountOffice.nl en u kunt flink besparen op uw inkoopkosten.