Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Elektrohandschoenen

Elektrohandschoenen

Andere benamingen: Isolerende veiligheidshandschoenen, Elektriciën handschoenen

Isolerende veiligheidshandschoenen bestellen

Isolerende veiligheidshandschoenen zijn onmisbaar wanneer met elektriciteit wordt gewerkt. Denk hierbij aan werkzaamheden in de bouw, industrie, energiesector en telecommunicatie. Een werkgever is dan ook wettelijk verplicht om persoonlijke beschermingsmiddelen als veiligheidshandschoenen ter beschikking te stellen.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de juiste elektrohandschoenen voor elke klus. De handige filterwoorden helpen u gemakkelijk de elektrohandschoenen te bestellen die u nodig heeft. De meeste elektriciën handschoenen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. In principe geldt: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.

Bescherming tegen elektrische risico’s

Elektrische risico’s komen bij verschillende professionele activiteiten voor en kunnen ernstige gevolgen hebben voor de werknemers, zoals brandwonden, hartaandoeningen, of zelfs overlijden. Het merendeel van de ongevallen met elektriciteit komt voor bij werken aan laagspanningsinstallaties, zoals stopcontacten. Maar ongevallen kunnen zich ook voordoen bij het gebruik van draagbare machines, werken in de buurt van hoogspanningslijnen of bij elke klus waar met elektrische stroom gewerkt wordt.
Een werknemer die met elektriciteit werkt, wordt vaak blootgesteld aan verschillende risico’s, afhankelijk van de aard van het werk of van de externe factoren.
Het is belangrijk om PBM’s te kiezen die specifiek bedoeld zijn voor elektrische werken. Deze zijn niet-geleidend en verzekeren de veiligheid bij elektrische gevaar.
Handschoenen voor een efficiënte bescherming tegen elektrische stroom refereert niet naar andere handschoen normen als EN 420 en EN 388. Het elektrisch risico bepaalt de mate van bescherming. Regel is hier, hoe hoger het risico hoe dikker de handschoen. Ook voor het werken met vlamboog risico biedt DiscountOffice.nl de juiste handschoen.

Hoe kiest u de juiste isolerende handschoenen?

Het is belangrijk om de juiste isolerende handschoenen te kiezen op basis van de maximale spanning. Bij DiscountOffice.nl kunt u elektrohandschoenen bestellen in de verschillende klassen 0,1 en 2 die de maximale weerstand aangeven.
Voor het kiezen van de juiste elektrohandschoenen is het van belang dat er gekeken wordt naar het voltage van werkzaamheden en het voltage van handschoenen.
Voor isolerende veiligheidshandschoenen geldt de norm NEN-EN-IEC 60903:2003/C2:2005. Dit is een door de overheid vastgestelde norm die de specificatie voor handschoenen en wanten van isolerend materiaal voor werken onder spanning aanduidt.

Topkwaliteit elektrohandschoenen met korting

DiscountOffice.nl biedt isolerende veiligheidshandschoenen van de bekende merken Ansell, Regeltex en Honeywell tegen scherpe prijzen. Wilt u meerdere paren elektrohandschoenen bestellen voor uw werknemers? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl kunt u flink besparen op uw inkoop.