Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Golfkarton

Golfkarton

Andere benamingen: Natronkraftpapier

Golfkarton bestellen

Bent u op zoek rollen golfkarton om uw artikelen veilig en beschermd te kunnen verzenden? DiscountOffice.nl biedt rollen golfkarton in verschillende afmetingen en uitvoeringen voor het verzenden van allerlei artikelen. Het meeste golfkarton is uit voorraad leverbaar en heeft een korte levertijd. Via DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online. Dankzij de selectiemogelijkheden kiest u snel de juiste rol golfkarton dat u nodig heeft. U betaalt vervolgens veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank.

Golfkarton op rol

Golfkarton is ideaal als inpakmateriaal te gebruiken voor kwetsbare en flexibele producten. Golfkarton op rol wordt ook wel ribbelkarton genoemd. Golfkarton is flexibel en vouwbaar waardoor het gemakkelijk om het product te vouwen is. Het is ook sterk, de structuur en s-vormige gegolfde laag papier zorgen voor een schokdempende werking waardoor breuken en schade wordt voorkomen. Bij DiscountOffice.nl vindt u het juiste golfkarton voor een optimale bescherming van uw producten. U bestelt gemakkelijk en voordelig online tegen scherpe prijzen.

Golfkarton: milieuvriendelijk en voordelig

Golfkarton is een multifunctioneel en duurzaam product om artikelen te beschermen en te verpakken. Het bestaat voor het grootste deel uit gerecyclede materialen en wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Daarnaast biedt het geringe gewicht van een verpakking van golfkarton voordelen tijdens het vervoer. Bovendien kan het golfkarton na gebruik ook weer hergebruikt worden, bijvoorbeeld als opvulmateriaal in andere kartonnen dozen. Bij DiscountOffice.nl kunt u dit aantrekkelijk geprijsde verpakkingsmateriaal bestellen in rollen van verschillende breedtes. Er zitten veel meters op een rol, zodat u veel artikelen kunt verpakken met één rol.

Ruime keuze rollen golfkarton

DiscountOffice.nl biedt golfkarton op rol in verschillende rolbreedtes en diktes. Wilt u Golfkarton 800mmx70m 180 Gram bestellen? In het ruime assortiment kunt u kiezen uit rollen golfkarton van 330m tot wel 2000mm breed.
Ook vindt u bij DiscountOffice.nl rollen natronkraftpapier, dit bruine inpakpapier is robuust en zeer scheur- en stootvast. Het natronkraftpapier is zeer scheur- en stootvast en leverbaar in verschillende breedtes.

Staffelkortingen voor grootverbruikers

Gebruikt u veel rollen golfkarton? Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bestel bij DiscountOffice.nl al uw inpakmateriaal en u kunt veel besparen op uw inkoop.