Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Horeca disposables

Horeca disposables

Andere benamingen: Bio Disposables, Duurzame Disposables

Horeca disposables bestellen

Bent u op zoek naar duurzame horeca disposables? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor duurzame disposables voor de horeca, de catering branche, voor evenementen of voor de bedrijfskantine die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
De horeca disposables vormen een milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerpservies en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste horeca disposables en maaltijd verpakkingen die u zoekt. U betaalt vertrouwd en veilig in de online betaalomgeving van uw eigen bank. Het merendeel van de horeca disposables is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en de horeca disposables worden meestal de volgende werkdag al geleverd.

Milieuvriendelijke horeca disposables

Het assortiment horeca disposables van DiscountOffice.nl bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die gemaakt zijn van duurzame materialen zoals falcatahout, bamboe, palmblad, karton, suikerriet (bagasse) of biologisch afbreekbaar plastic (PLA en CPLA). De horecadisposables zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Het duurzame wegwerpservies heeft een luxe uitstraling en is een milieuvriendelijk alternatief voor het traditionele plastic wegwerpservies. De verschillende modellen zijn ontworpen met respect voor de natuur.

Biodore horeca disposables

DiscountOffice.nl biedt het complete assortiment Biodore horeca disposables. De productreeks van Biodore bestaat uit draagtassen, borden, schalen en schaaltjes, bekers en glazen, bestek en prikkers met bijzondere vormen. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Zo maken de natuurlijke patronen, zoals de nerven van het palmblad, van elke verpakking een uniek product. Uiteraard voldoen alle materialen aan de voorwaarden met betrekking tot voedselveiligheid.

Ruim assortiment horeca disposables

Voor de horeca, voor maaltijdbezorging, voor afhaalmaaltijden, voor evenementen en voor bedrijven, bij DiscountOffice.nl koopt u voordelige wegwerp borden, bekers, bestek, bakjes, cateringdozen, maaltijd trays, draagtassen en meer. Of u nu een Bagasse frietbak, een hamburgerbak van suikerriet, een bamboe lepel, een CPLA mes, een palmblad bord of een kartonnen soepbeker wilt bestellen, bij DiscountOffice.nl vindt u zeker de duurzame catering disposables die u nodig heeft.

Horeca disposables met korting

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd al uw horeca disposables met korting. Daarnaast hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Heeft u meerdere stuks nodig dan bent u dus nog voordeliger uit.
DiscountOffice.nl is uw totaalleverancier, het zeer brede assortiment bestaat naast kantoorartikelen, kantoormeubilair, hygiëne artikelen en veiligheidsartikelen ook uit cateringartikelen. Door alle benodigdheden voor uw bedrijf bij één leverancier te bestellen bespaart u nog meer op uw inkoop.