Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Koudebeschermende handschoenen

Koudebeschermende handschoenen

Andere benamingen: Koudebeschermende werkhandschoenen, Koubeschermende handschoenen, Thermo werkhandschoenen

Koudebeschermende handschoenen bestellen

Werknemers kunnen zowel buiten als in industriële omgevingen te maken krijgen met koude handen. Met goede koude beschermende handschoenen kunt u uw handen hiertegen beschermen. Voldoet de handschoen aan de EN 511 norm dan is deze bestand tot -50 graden.
DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze koudebestendige werkhandschoenen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De handige filterwoorden zorgen er voor dat u snel de juiste koudebeschermende werkhandschoenen kunt bestellen die u nodig heeft. De meeste werkhandschoenen zijn uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog de beste warme werkhandschoenen voor elke klus en u ontvangt uw bestelling meestal de volgende werkdag al.

Werkhandschoenen met een goede bescherming tegen de kou

Uw handen zijn de belangrijkste instrumenten voor alle werkzaamheden. Daarom is het belangrijk om uw handen te beschermen tegen kou, of u nu buiten in de open lucht of binnen in een koude werkomgeving werkt bijvoorbeeld in koel- en vriescellen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u online de beste werkhandschoenen tegen de kou.
Wanneer u werkt in een koude werkomgeving is het prettig om warme handen te hebben, als uw handen en vingers koud zijn wordt de rest van het lichaam ook gemakkelijk koud. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat uw handen bij koud weer of in koude industriële omgevingen optimaal beschermd worden tegen de risico’s van extreme temperaturen.
De koude bestendige werkhandschoenen vallen onder de EN 511 norm. Deze norm geldt voor alle handschoenen die de handen moeten beschermen tegen geleidings- en contactkoude tot -50 °C. Bescherming tegen koude wordt uitgedrukt met een pictogram, gevolgd door een reeks van 3 prestatiebeoordelingen. De hoogste beschermingsclassificatie is 4.
Goede winterwerkhandschoenen zorgen voor een goede bescherming tegen kou en optimaal grip op alles wat u vastpakt zonder dat dit ten koste gaat van de beweeglijkheid van de handen.

Ruime keuze thermo werkhandschoenen

Heeft u warme winter werkhandschoenen nodig? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze gevoerde werkhandschoenen die uw handen beschermen tegen kou. Thermo werkhandschoenen, werkhandschoenen van leder, werkhandschoenen van nitril, DiscountOffice.nl biedt warme werkhandschoenen van diverse materialen, uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.
Naast warme winterwerkhandschoen vindt u bij DiscountOffice.nl nog meer warme winterkleding, werkbroeken, werkjassen, onder- en tussenkleding, werkschoenen en meer om uw werknemers optimaal te beschermen tijdens het werken in extreme omstandigheden. Door alles bij één leverancier te bestellen kunt u flink besparen op de inkoop van uw veiligheidsartikelen.

Koudebestendige werkhandschoenen met korting

DiscountOffice.nl biedt topkwaliteit werkhandschoen van onder meer de bekende merken Ansell, Honeywell en Ejendals, die u met hoge kortingen online kunt bestellen. Heeft u meerdere stuks nodig voor uw werknemers? Speciaal voor grootverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerder stuks nog voordeliger uit bent.