Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Krimpfolie

Krimpfolie

Andere benamingen: Banderolleerfolie

Krimpfolie bestellen

Wilt u krimpfolie bestellen om uw producten te beschermen tegen vuil, vocht en stof en tegen beschadiging tijdens transport? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment krimpfolie voor een optimale bescherming. Krimpfolie wordt gebruikt om bepaalde artikelen, zoals kleine artikelen, dozen of pallets met producten, te verpakken of te bundelen. Het is een transparante plastic film dat bij verhitting strak trekt om het te verpakken artikel. Hierdoor zijn de artikel goed beschermd tijdens het vervoer. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de juiste krimpfolie die u zoekt.
De meeste rollen krimpfolie zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling krimpfolie meestal de volgende werkdag al.

Wat is krimpfolie?

Krimpfolie is een beschermende folie die uw producten beschermt. De folie is meestal gemaakt van LDPE plastic en is waterdicht. Krimpfolie wordt door verhitting strak om het product getrokken, zodat het een uitstekende bescherming biedt tegen verschillende invloeden van buitenaf. Daarnaast zorgt de folie ook voor een mooie uitstraling van uw producten.
Naast krimpfolie heeft DiscountOffice.nl ook verschillende rekwikkelfolies, handwikkelfolies en stretchfolie in het assortiment. Maar er is wel een duidelijk verschil tussen een krimpfolie en een wikkelfolie. Wikkelfolie wordt niet verhit en wordt gebruikt om bijvoorbeeld gestapelde dozen op een pallet te wikkelen voor een stabiel vervoer.

Ruim assortiment krimpfolie rollen

DiscountOffice.nl biedt een ruim aanbod krimpfolie in verschillende materialen en diktes voor een efficiënte en voordelige verpakkingsoplossing. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u via DiscountOffice.nl gemakkelijk het juiste verpakkingsmateriaal voor al uw artikelen. Binnen het ruime assortiment krimpfolie kunt u rollen krimpfolie bestellen in verschillende afmetingen en diktes variërend van 9 tot 50 micron.
U kunt kiezen uit krimpfolie van verschillende materialen, naast Ldpe krimpfolie levert DiscountOffice.nl ook krimpfolie van Pvc, Cryovac of Polyolefine.
Op PVC gebaseerde krimpfolie is een sterke, glanzende verpakkingsfilm die krimpt bij relatief lage temperaturen. Deze film is te gebruiken op alle (semi) automatische en L-sealer machines in combinatie met een tunnel.
Polyolefin krimpfolie is een economische oplossing voor het omwikkelen en vastzetten van pallets en hun lading. Flexibel en bestendig, ook geschikt voor alle krimpmachines.
Cryovac krimpfolie is geschikt voor vele toepassingen en is gebaseerd op microlaagtechnologie, geschikt voor het verpakken van lichtgewicht producten.
Wilt u banderolleerfolie bestellen? Ook deze sterke PP folie die aan beide zijden een dunne sealbare PE-laag heeft, bestelt u gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit een duplex- of triplexmateriaal uitvoering. Het band is te gebruiken voor mooie promotionele producten om die zonder insnijding te bundelen.

Voordelige krimpfolie

Gebruikt u veel rollen krimpfolie? Speciaal voor grootverbruikers biedt DiscountOffice.nl krimpfolierollen met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, dus hoe meer rollen u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u nog mee besparen op de inkoop van uw verpakkingsmaterialen.