Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luchtkussenfolie

Luchtkussenfolie

Andere benamingen: Bubbelplastic, Noppenfolie, Schuimfolie

Luchtkussenfolie bestellen

Voordelige noppenfolie kopen? In het ruime assortiment van DiscountOffice.nl vindt u alle verschillende luchtkussenfolie, noppenfolie of bubbeltjesplastic voor scherpe prijzen! Luchtkussenfolie is ideaal voor het beschermen van uw producten tijdens verzending en transport. Soms is een verpakking alleen niet voldoende. Sommige kwetsbare artikelen hebben nog een extra bescherming nodig. Dan is noppenfolie een efficiënte oplossing die u voordelig en gemakkelijk online kunt bestellen via DIscountOffice.nl.
Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig en snel de noppenfolie die u nodig heeft. De rollen luchtkussenfolie zijn meestal uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling bubbeltjes plastic en u kunt meestal de volgende werkdag uw zending ontvangen.

Noppenfolie voor een optimale bescherming

Luchtkussenfolie is één van de meest gebruikte verpakkings- en beschermingsmaterialen. Het is een doorzichtige folie dat opgebouwd is uit twee lagen LDPE met luchtkussentjes ertussen. Deze noppen ontstaan doordat de eerste laag plastic op een plaat met gaten gelegd wordt, vervolgens wordt de tweede laag verwarmd en wordt er lucht ingeblazen. Hierdoor ontstaan kleine holtes in het plastic. Oftewel luchtbubbeltjes. Vandaar dat noppenfolie ook wel luchtkussenfolie, bubbeltjesplastic, bubbelfolie op rol, folie met noppen, bubbelplastic, bubbeltjesfolie of bubbelplastiek genoemd wordt.
Noppenfolie is erg flexibel en kent een hoge beschermings- en isolatiewaarde. Hierdoor kan het gebruikt worden voor verschillende toepassingen en in veel verschillende branches zoals in de meubelbranche, in de metaal- en kunststofindustrie, in de houtbewerkingsindustrie en bij verhuizingen.
Luchtkussenfolie wordt het meest gebruikt als bescherming van kwetsbare goederen. De luchtbolletjes in de folie dienen als schokdemper, zodat breekbare artikelen optimaal beschermd worden tegen schokken, krassen en andere beschadigingen. Tevens biedt noppenfolie bescherming tegen vocht en stof.
Noppenfolie is ook zeer geschikt om te gebruiken als opvulmateriaal. Door luchtkussenfolie te stoppen in de lege ruimtes in dozen blijven de ingepakte producten op hun plek en zullen minder snel verschuiven tijdens transport.
Daarnaast wordt noppenfolie ook veelvuldig toegepast als isolatiemateriaal voor onder meer tuinhuisjes, schuren, garages en tuinkassen of voor het vorstvrij bewaren van verschillende planten en bomen, zoals kuipplanten, palmbomen en olijfbomen. Welke producten u ook wilt beschermen u vindt zeker de juiste noppenfolie voordelig via DiscountOffice.nl.

Ruim assortiment noppenfolie

Bij DiscountOffice.nl kunt u bubbeltjesplastic in verschillende uitvoeringen bestellen tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit rollen noppenfolie met een breedte variërend tussen 280mm tot wel 2000mm. Naast rollen luchtkussenfolie biedt DiscountOffice.nl ook luchtkussenzakjes in diverse afmetingen voor het verzenden van kleinere artikelen.
Maakt u veel gebruik van luchtkussenfolie? Door de staffelkortingen van DiscountOffice.nl bent u nog voordeliger uit bij een bestelling van meerdere stuks. Zo kunt u optimaal besparen op de inkoop van uw verpakkingsmateriaal.