Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Overhead transparanten

Overhead transparanten

Andere benamingen: Overhead sheets

Overhead transparanten bestellen

Wilt u overhead transparanten bestellen? Een transparant is een doorzichtige folie die op een overhead projector gelegd wordt zodat de informatie op een scherm geprojecteerd wordt. Transparanten kunnen beschreven worden of worden bedrukt.
Bij DiscountOffice.nl vindt u transparanten voor inkjetprinters, transparanten voor laserprinters en transparanten voor kopieermachines.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online. Binnen het ruime aanbod overhead transparanten van DiscountOffice.nl vindt u snel de juiste transparanten die u zoekt. U kunt onder meer selecteren met welke printer of kopieerapparaat u de sheets wilt bedrukken. Zo weet u zeker dat u bij DiscountOffice.nl de beste transparanten bestelt.
Heeft u de overhead transparanten gevonden dan is uw bestelling snel afgerond. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste overhead transparanten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan heeft u in principe de volgende werkdag uw pakketje al in huis.

Sheets voor overhead projector

Een overhead projector, meestal afgekort als OHP, is een apparaat waarmee op transparant materiaal (een overhead sheet) gedrukt of geschreven tekst op een scherm geprojecteerd wordt.
Hoewel de overhead projector steeds meer vervangen wordt door een beamer of projector blijft het wel heel makkelijk om snel een sheet met een foto, tekst of grafiek onder de overhead projector te leggen in plaats van een powerpoint presentatie te maken.
Voor het beschrijven van de sheets levert DiscountOffice.nl speciale overhead pennen, ook wel OHP pennen genoemd. Deze kunt u in verschillende kleuren bestellen.

Ruim aanbod overhead transparanten

Bij DiscountOffice.nl bestelt u online voordelige overhead transparanten voor een professionele presentaties met haarscherp beeld. De transparanten zijn te beschrijven en te bedrukken met een laserprinter of inkjetprinter. Het printen werkt hetzelfde als normaal printpapier.
Ook biedt DiscountOffice.nl overhead transparanten die geschikt zijn voor de kopieermachine.
Kies voor de universeel compatibel overhead transparanten dan kunt u ze op elke printer en copier gebruiken.

Overhead transparanten in de aanbieding

De overhead sheets bestelt u via DiscountOffice.nl altijd met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordelig uit bent. Hierdoor kunt u flink besparen op uw inkoop.