Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Pakketwegers

Pakketwegers

Andere benamingen: Elektrische pakketweger, Elektronische pakketweger, Pakketweegschaal

Pakketweger bestellen

Een elektrische pakketweger kopen? Binnen het uitgebreide assortiment pakketwegers bij DiscountOffice.nl heeft u de keuze uit diverse modellen geschikt voor diverse doeleinden. Heeft u regelmatig pakketten te verzenden en wilt u de juiste verzendkosten bepalen? Dan is een pakketweegschaal de ideale oplossing. DiscountOffice.nl biedt de juiste pakketweger voor elk pakket. Dankzij de handige filterwoorden vindt u gemakkelijk en snel de meeste geschikte pakketweegschaal. U bestelt eenvoudig en voordelig online via DiscountOffice.nl. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in de betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste pakketwegers zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw pakketweger meestal de volgende werkdag al.

Voor het exacte gewicht van uw pakketten en brieven

Een goede pakketweger is onmisbaar om al uw pakketten voor verzending te wegen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u exact het juiste gewicht aflezen, uw verzendwijze bepalen en de frankeerkosten berekenen. DiscountOffice.nl biedt diverse pakketweegschalen waarmee u elke zending kunt wegen. Zo vindt u in het ruime assortiment onder meer een postweegschaal, een bagageweegschaal, een elektrische pakketweger, een palletweegschaal en een hangweegschaal.
Voor thuis of op kantoor is een kleinere weegschaal een goede oplossing. Voor de professionele verzending van pakketten en poststukken bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres voor hoogwaardige pakketweegschalen die geschikt zijn voor dagelijks intensief gebruik.

Ruim assortiment pakketwegers

DiscountOffice.nl levert pakketwegers in verschillende uitvoeringen en modellen. U kunt kiezen voor pakketwegers die op een vaste plek in het magazijn staan, maar u kunt ook kiezen voor een mobiele pakketweger of een handige hangweegschaal die u gemakkelijk mee kunt nemen naar het te wegen pakket. DiscountOffice.nl biedt hangweegschalen met een weegbereik van 0-5kg tot maximaal 0-200kg.
Het assortiment pakketweegschalen biedt verschillende mogelijkheden. Compacte pakketweegschalen met diverse functies, duidelijk afleesbare displays en robuust. U vindt voor elke toepassing bij DiscountOffice.nl een efficiënte pakketweger. Uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Via DiscountOffice.nl kunt u pakketwegers bestellen met een weegbereik van 10kg, 20kg, 25kg, 50kg tot wel 120kg.
Bent u op zoek naar een oplossing voor het wegen van complete pallets? Bestel dan een palletweger met een stalen platform via DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit palletwegers met een weegbereik van 0-600kg, 0-1500kg en 0-3000kg. Wat u ook wilt wegen, u vindt zeker de perfecte pakketweegschaal voor uw gebruik. Voor kleine pakketten, grote en zware pakketten en voor uw brievenpost.