Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen

Andere benamingen: Verzendenveloppen, Verzendlijsthoes, Verzendhoes

Paklijstenveloppen bestellen

Heeft u pakketten waarbij u documenten wilt mee sturen zoals vrachtbrieven, pakbonnen of facturen? Een paklijstenvelop is een veilige oplossing om diverse documenten met de zending mee te sturen. DiscountOffice.nl levert een uitgebreid assortiment paklijstenveloppen in verschillende afmetingen en uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt kiezen uit 2 varianten: een onbedrukte paklijstenvelop of een paklijstenvelop bedrukt met "Documents enclosed", “packinglist” of “packinglist enclosed”. Voor elke zending vindt u bij DiscountOffice.nl de juiste paklijstenvelop.
Heeft u snel paklijstenveloppen nodig? De meeste paklijstenveloppen zijn uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw pakketten kunnen vaak de volgende werkdag al voorzien worden van de juiste pakbonenvelop.

Voordelen paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen maken het verzenden van uw pakketten eenvoudiger en sneller. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om alle documenten in het pakket te stoppen, maar dan kunnen de papieren kreuken en scheuren. Door pakbonenveloppen te gebruiken worden meerdere documenten bijeen gehouden en zijn ze goed beschermd. U kunt alle documenten met de zending meesturen door deze in een doorzichtige waterdichte envelop op het pakket te plakken. Zelfklevende paklijstenveloppen zijn ontworpen met het doel uw paklijsten, facturen of andere documenten aan de buitenzijde van uw verpakking aan te brengen. Hierdoor zijn de documenten verzendpapieren goed toegankelijk en blijven ze schoon, droog, netjes en dragen ze bij aan de kwaliteit van uw zendingen. Alleen de relevante gegevens zijn zichtbaar door de paklijstenvelop waardoor een stuk privacy wordt gegarandeerd.

Ruim assortiment paklijstenveloppen

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen paklijstenveloppen. Wilt u onbedrukte paklijstenveloppen bestellen? DiscountOffice.nl levert onbedrukte paklijstenveloppen in diverse afmetingen variërend van A4, A5, A6, C4, C5, C6, DL.
Gaat uw voorkeur uit naar bedrukte paklijstenveloppen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. Bedrukte paklijst enveloppen zijn voorzien van een opvallend rood vlak met tekst zoals "Documents enclosed", “packinglist” of “packinglist enclosed”. Hierdoor is de paklijstenvelop sneller zichtbaar en ziet de ontvanger direct welke documenten meegestuurd zijn. Voordelige bedrukte paklijstenveloppen zijn via DiscountOffice.nl te bestellen in de meeste gangbare afmetingen variërend van 110x165mm tot 330x220mm.

Hoogwaardige paklijstenveloppen

DiscountOffice.nl biedt kwalitatief hoogwaardige paklijstenveloppen van de bekende merken Debatin, Raadhuis en Cleverpack met korting. Voor een betaalbaar alternatief kunt u ook kiezen voor pakliijstenveloppen van ons huismerk DiscountOffice. Bent u grootverbruiker en heeft u veel paklijstenveloppen nodig? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit en kunt u flink besparen op de inkoop van uw verpakkingsmaterialen.