Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Paraatdozen

Paraatdozen

Andere benamingen: Dekseldozen

Voordelige paraatdozen

Wilt u paraatdozen bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment paraatdozen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en afmetingen. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig en snel het juiste formaat paraatdoos dat u zoekt. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Heeft u snel paraatdozen nodig? De meeste paraatdozen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een korte levertijd. Plaats vandaag nog uw bestelling paraatdozen via DiscountOffice.nl en u ontvangt de paraatdozen meestal de volgende werkdag al.

Paraatdozen voor drukwerk en briefpapier

De paraatdozen die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn ideaal voor een verzorgde presentatie van drukwerk, briefpapier en documenten. Paraatdozen zijn gemaakt van licht materiaal maar wel stevig. Praatdozen worden ook wel dekseldozen genoemd. Een paraatdoos bestaat uit een losse bodem en deksel. Ze worden plat geleverd en zijn snel en eenvoudig in elkaar te zetten. De onderdelen zijn voorgelijmd, zodat het in elkaar zetten een kwestie van uitvouwen is.
Een ander voordeel van paraatdozen vormt de variabele vulhoogte. Hierdoor is het niet nodig om extra vulmateriaal te gebruiken. De bodem van de paraatdoos wordt gevuld daarna plaatst u het telescopische deksel er over heen. Een paraatdoos is hiermee uitermate geschikt voor het verpakken en verzenden van verschillende hoeveelheden drukwerk.

Ruim assortiment paraatdozen

Met een paraatdoos wordt al uw drukwerk voorzien van een stevige verpakking om uw drukwerk goed beschermd te verzenden, te vervoeren en te bewaren. DiscountOffice.nl biedt een voordelig assortiment paraatdozen die u in verschillende afmetingen en kleuren online kunt bestellen. Wilt u paraatdozen A4 bestellen? Naast paraatdozen A4 biedt DiscountOffice.nl ook andere maten paraatdozen namelijk A4+, A5 en meer. De aangegeven hoogte komt ongeveer overeen met het aantal vellen papier dat in de paraatdoos past. Zo passen ca. 50 vellen in een paraatdoos met een hoogte van 50mm en ongeveer 100 vellen in een paraatdoos met een hoogte van 100mm. De paraatdozen zijn te bestellen in het wit, grijs of bruin.

Paraatdozen in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert naast paraatdozen van Raadhuis, Cleverpack en Pressel ook voordelige paraatdozen van het huismerk DiscountOffice. Let op: De DiscountOffice Paraatdozen worden verkocht in aparte bodem en deksel verpakkingen. U dient beide delen te bestellen voor een complete paraatdoos.
Speciaal voor grooverbruikers hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen, dat wil zeggen hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bij een bestelling van meerdere paraatdozen kunt u flink besparen op de inkoop van uw verpakkingsmateriaal.