Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Planbord toebehoren

Planbord toebehoren

Verwante categorie: Planningsystemen

Andere benamingen: Planbordkaart, T-kaarten

Planbord toebehoren bestellen

Bent u op zoek naar accessoires voor uw planbord? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. Alle toebehoren voor planborden en planningsystemen vindt u in dit assortiment: T-kaarten, markeringssymbolen, tape en meer.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online. De handige filterwoorden op de website zorgen ervoor dat u snel en eenvoudig de planbord accessoires kunt vinden die u nodig heeft. Voor uw planbord thuis of voor uw plansysteem op kantoor of in de werkplaats, u vindt voor elk planbord de juiste benodigdheden bij DiscountOffice.nl tegen een scherpe prijs.
U betaalt altijd veilig en vertrouwd binnen de online omgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening kopen. Dit kunt u aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
De meeste planbord toebehoren zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Het beste planbord voor iedereen

Voor een overzichtelijk planning is het cruciaal om structuur aan te brengen, hiervoor is een planbord een handig en effectief hulpmiddel. Met een planbord aan de muur ziet u in één oogopslag een compleet overzicht van de voortgang van uw projecten, van het inplande personeel of een activiteitenplanning voor het komende jaar.
Planborden kunnen worden gebruikt als personenplanner, vakantieplanner, halfjaar planner, jaarplanner, maandplanner, weekplanner en projectplanner.

Ruime keuze planbord toebehoren

Met een planbord kunt u duidelijkheid scheppen, structuur brengen in de werkomgeving en bedrijfsprocessen optimaliseren. Met de juiste planbord accessoires haalt u het beste uit elk planbord.
Zo kunt u gebruik maken van zelfklevend tape, matrixtape of magnetische stroken, zoals datumstroken, maandstroken en dagstroken. Hierdoor kunt u uw magnetische planbord precies volgens uw eigen behoeften indelen.
Wilt u T-kaarten bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u T-kaarten in alle formaten variërend van formaat 1 tot en met 4 en in alle kleuren zoals rood, geel, groen, blauw en meer. T-kaarten zijn onmisbaar voor een overzichtelijk planbord en passen perfect in de sleuven van het planbord. De kaarten hebben het model van een T. De bovenkant van het kaartje is breder en blijft goed zichtbaar op het bord. Door de verschillende kleuren creëert u eenvoudig uw eigen kleurcodesysteem. U kunt elke medewerker een eigen kleur geven of de diverse taken koppelen aan een kleur. Met een T-kaart plansysteem kunt u snel de planning maken of aanpassen.