Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Postdozen

Postdozen

Andere benamingen: Brievenbusboxen, Brievenbusdozen

Postdozen bestellen

Een postdoos is ideaal om kleine producten in te verpakken en via de post te versturen. Vooral voor webshops is een brievenbusdoos onmisbaar en een voordelige oplossing voor het verzenden van veel kleine artikelen. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor postdozen en brievenbusdozen in verschillende maten en uitvoeringen. U bestelt dankzij de handige filterwoorden snel en eenvoudig online via DiscountOffice.nl de postdoos die u zoekt. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd in de betaalomgeving van uw eigen bank.
Heeft u snel brievenbusdozen nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl. De meeste verzenddozen zijn uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog uw brievenbusdozen online via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling vaak de volgende werkdag al.

Ruim assortiment postdozen

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment postdozen en brievenbusdozen die uitermate geschikt zijn voor het verzenden van kleinere artikelen per post. Door de toenemende e-commerce markt is er veel vraag naar stevige postdozen en brievenbusdozen. Een postdoos is een kartonnen doos met deksel ineen en goede stevige zijwanden die samendrukken voorkomt. De postdozen die u bestelt bij DiscountOffice.nl zijn 100% recyclebaar en gemaakt van gerecycled materiaal. De postdozen worden plano geleverd en makkelijk op te zetten door de aangegeven vouwlijnen. U kunt kiezen uit postdozen met of zonder plakstrip. Daarnaast kunt u nog kiezen uit postdozen in het wit of bruin.
De postdozen zijn vervaardigd van stevig karton, zodat uw producten goed beschermd bij uw klanten aankomen. Een goede verzorgde verpakking zorgt ook voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. Voor kwalitatief hoogwaardige postdozen tegen scherpe prijzen is DiscountOffice.nl de juiste leverancier.

Voordelen brievenbusdozen

Naast postdozen kunt u ook kiezen voor onze voordelige brievenbusdozen. Het grootste voordeel van een brievenbusdoos is dat de doos gewoon door de brievenbus past. Hierdoor kunt u veel besparen op uw portokosten. De maximale hoogte van een brievenbusdoos is 28mm om gebruik te kunnen maken van het lage bezorgtarief van Post.nl. Bij DiscountOffice.nl kunt u brievenbusdozen bestellen in A4, A5 en A6 formaat. Hierdoor vindt u altijd wel een geschikte brievenbusdoos waar uw producten perfect in passen. Een ander voordeel van het gebruik van een brievenbusdoos is dat uw zending altijd bezorgd kan worden. Uw klant hoeft dan ook niet thuis te zijn om het pakketje te ontvangen.

Kostenbesparing door staffelkortingen

Bent u grootverbruiker en bestelt u veel postdozen? Speciaal voor u hanteert DiscountOffice.nl staffelkortingen, dat wil zeggen bij een bestelling van meerdere aantallen bent u nog voordeliger uit. Zo kunt u optimaal profiteren van onze scherpe prijzen en realiseert u een flinke kostenbesparing.