Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Projectieschermen

Projectieschermen

Verwante categorie: Beamers

Andere benamingen: beamerscherm

Projectieschermen bestellen

Een beamerscherm kopen? In het uitgebreide assortiment van DiscountOffice.nl vindt u diverse mogelijkheden waaronder elektrische beamerschermen, handbediende projectieschermen en projectieschermen op statief en mobiele projectieschermen.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en afmetingen. De vermelde afmetingen hebben betrekking tot de ruimte voor de projectie. De totale afmeting van het projectiescherm kan dus groter uitvallen.
U bestelt gemakkelijk en voordelig online voor elke presentatie, training of vergadering het beste projectiescherm via DiscountOffice.nl. Uw keuze is snel gemaakt door gebruik te maken van onze handige selectiemogelijkheden, u kunt onder meer selecteren op merk, model, uitvoering en afmeting.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste projectieschermen hebben een korte levertijd en zijn uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw projectiescherm vaak de volgende werkdag al.

Een optimale ondersteuning van uw presentatie

Een projectiescherm kan voor vele doeleinden ingezet worden om beeld te projecteren. Zo kunt u een beamerscherm gebruiken ter ondersteuning van een presentatie, vergadering of cursus. Maar u kunt een projectiescherm ook inzetten als thuisbioscoop.
Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een projectiescherm aan het plafond, een projectiescherm aan de wand of een mobiel projectiescherm op een statief.

Hoe kiest u het beste projectiescherm?

Een belangrijke factor is de presentatieruimte zelf. Het omgevingslicht, lichtrendement en afstand tot de beamer zijn bepalend voor de beste aankoop.
Wanneer u een projectiescherm gaat bestellen bij DiscountOffice.nl is het belangrijk om te kijken of de beeldverhouding overeenkomt met de beamer. DiscountOffice.nl levert projectieschermen met een beeldverhouding van 1:1, 4:3, 16:9 en 16:10.
Afhankelijk van waar, hoe vaak en hoe u het projectiescherm gaat gebruiken kunt u de keuze maken of u een elektrisch projectiescherm wilt kopen, een handmatig projectiescherm of een projectiescherm op een statief.

Ruime keuze projectieschermen

DiscountOffice.nl levert een breed assortiment beamerschermen, u kunt onder meer kiezen uit:

Elektrisch projectiescherm

Met één druk op de knop rolt u het projectiescherm in en uit. Perfect om uw presentatie een professionele look en feel te geven. Ideaal voor vergaderruimten, bestuurskamers en conferentieruimten. Betaalbaar design en eenvoudig te installeren.

Handbediend projectiescherm

Een handmatig projectiescherm is een betaalbare variant waarvan de behuizing aan de muur of het plafond bevestigd wordt. Werkt met een veermechanisme dat ervoor zorgt dat het doek snel en probleemloos in en uit te rollen is.

Mobiel projectiescherm

Een ideale oplossing als op verschillende locaties gepresenteerd wordt. Een mobiel projectiescherm op statief is lichtgewicht en gemakkelijk in te klappen. Het scherm is eenvoudig te vervoeren met de auto of zelfs het openbaar vervoer.