Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schuimfolies

Schuimfolies

Andere benamingen: Schuimfolies

Schuimfolie op rol bestellen

Het standaard schuimfolie is een polyethyleen schuim dat bestaat uit kleine gesloten cellen. Het schuim is licht, flexibel en schuurt niet. De schuimfolie is bestendig tegen oplosmiddelen, brandstoffen, oliën en andere chemicaliën. Het is een veelzijdig en licht beschermingsmateriaal dat gebruikt wordt voor bescherming van kwetsbare artikelen, bijvoorbeeld bij meubels, glaswerk, automotive-onderdelen en geverfde of gelakte voorwerpen.
Voordelig schuimfolie bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor scherp geprijsde rollen schuimfolie in verschillende diktes en breedtes. Soms is een verpakking alleen niet voldoende om uw artikelen tijdens verzending te beschermen. Sommige kwetsbare artikelen hebben nog een extra bescherming nodig. Schuimfolie is een voordelige en efficiënte oplossing voor een optimale bescherming van kwetsbare artikelen. U bestelt de rollen schuimfolie gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.

Schuimfolie voor een optimale bescherming

Schuimfolie wordt ook wel schuim mousse of schuim foam genoemd. Schuimfolie is een veelgebruikt verpakkings- en beschermingsmateriaal. Dankzij de combinatie van schokdempende en krasbestendige eigenschappen biedt schuimfolie de perfecte oplossing voor een optimale bescherming voor kwetsbare artikelen, onderdelen en oppervlakten.
Schuimfolie wordt niet alleen gebruikt voor het verzenden van artikelen, het is ook zeer geschikt om producten en objecten tijdens de opslag te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vocht en stof.

Voordelen schuimfolie

Schuimfolie biedt door haar isolerende eigenschappen een goede hoek-, oppervlakte en opvulbescherming. Het is multifunctioneel: geschikt voor afdekken, omhullen, isoleren, opvullen en meer. Schuimfolie is flexibel en vormt zich perfect naar het product. Het is waterafstotend, hittebestendig en scheurbestendig. Schuimfolie is bovendien een heel licht materiaal waardoor u veel kunt besparen op uw transportkosten.

Verschillende uitvoeringen schuimfolie

DiscountOffice.nl levert schuimfolie op rollen in verschillende diktes. De rollen zijn beschikbaar in diverse breedtes variërend tussen 500mm en 1550mm. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit rollen schuimfolie van 1mm of 2mm dikte. Schuimfolie met een dikte van 1mm biedt bescherming tegen oppervlaktebeschadiging, zoals krassen, vocht, olie en andere beschadigingen. De dikkere schuimfolie van 2mm dikte biedt daarnaast ook bescherming tegen lichte schokken. U kunt kiezen uit rollen van 250m of 500m, uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.