Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Snijapparaten

Snijapparaten

Andere benamingen: Afroller

Snijapparaten bestellen

Wilt u een snijapparaat voor verpakkingsmaterialen bestellen? DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment snijapparaten die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. De snijapparaten in dit assortiment zijn perfect geschikt voor het snijden van rollen papier, karton of folie.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen: een tafelmodel of een snijapparaat voor onder de tafel, een afroller voor aan de wand of een verticale roller. Ook is het mogelijk om bij het snijsysteem 2000 en 5000 direct een meterteller mee te bestellen voor het exact opmeten van het benodigde materiaal.
Met behulp van de handige trefwoorden kiest u eenvoudig het juiste snijapparaat dat voldoet aan uw wensen. U kunt onder meer selecteren op rolbreedte, model en uitvoeringen. Zo bestelt u gegarandeerd het beste snijapparaat voor uw verpakkingsmateriaal via DiscountOffice.nl.
U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Wilt u op rekening kopen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instelling biedt DiscountOffice.nl deze mogelijkheid. Dit kunt u direct aanvragen bij het plaatsen van uw bestelling.
De meeste snijapparaten zijn snel leverbaar. Informeer bij onze afdeling klantenservice naar de actuele levertijden.

Bespaar tijd met praktische snijapparaten

De tijden van tijdrovend en gevaarlijk gegoochel met schaar en mes voor het verpakken van goederen zijn voorbij! Met de multifunctionele snijstandaards van DiscountOffice.nl snijdt u papier, golfkarton, schuimfolie of luchtkussenfolie snel en makkelijk in de gewenste lengte. U hoeft niet eerst te meten en daarna te snijden maar kunt dit in één beweging uitvoeren.
Nog een belangrijk voordeel is dat u geen overtollig materiaal verspilt, doordat u heel precies kunt snijden. Een snijapparaat is een efficiënte en kostenbesparende oplossing in elk magazijn.

Verschillende modellen snijapparaten

DiscountOffice.nl levert snijapparaten in verschillende uitvoeringen. De snijapparaten kunnen als vrijstaand dispensersysteem gebruikt worden maar ook geïntegreerd worden in al aanwezige pakstations.
De papierrolhouders kunt u gewoon op een tafel, toonbank of werkbank plaatsen, de stevige voetsteunen zorgen ervoor dat u eenvoudig en snel het benodigde verpakkingsmateriaal kunt snijden.
Wilt meer ruimte op uw werkplek behouden dan kunt u de papiersnijapparaten ook onder de tafel of aan de wand of muur bevestigen.
Verder kunt u kiezen uit een horizontaal snijapparaat of een verticale afroller. De horizontale snijapparaten zijn te bestellen voor één rol of voor twee rollen.
Wilt u de afroller kunnen verplaatsen, kies dan voor een mobiel snijapparaat die uitgerust is met 4 zwenkwielen.
Alle snijapparaten zijn tegen een scherpe prijs online te bestellen via DiscountOffice.nl. Ook voor losse onderdelen zoals de gemakkelijk te vervangen snijmessen en een meterteller kunt u bij ons terecht.