Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Cup-A-Soup Soep

Actief filter

Cup-a-soup bestellen

Of u nu thuis of op kantoor zit, een lekkere warme Cup-a-soup smaakt altijd goed. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel alle smaken Cup-a-soup in de aanbieding. Bovendien is de Cup-a-soup bij ons uit voorraad leverbaar, dus u hoeft uw favoriete smaak niet te missen. Bestelt u vandaag nog, dan wordt het meestal de volgende werkdag al bij u geleverd op kantoor of thuis. En kunt u genieten van een heerlijke kop soep.

Cup-a-soup en duurzaamheid

De heerlijke soepen van Cup-a-Soup worden gemaakt met de beste ingrediënten. Deze ingrediënten zijn steeds vaker duurzaam, zoals de tomaten, asperges en uien. Wanneer de gewassen in rijke en gezonde bodems groeien zijn de kruiden en groenten van betere kwaliteit en smaak.
Eén van de oudste manieren van het conserveren van voedsel is drogen. Deze methode werd duizenden jaren geleden al toegepast. Elke Cup-a-Soup bevat groenten en kruiden die direct na de oogst voorzichtig zijn gedroogd. Het drogingsproces is eenvoudig, veilig en helpt de kleur, geur en smaak van de ingrediënten langer te behouden. Daarnaast is het ook een fantastisch alternatief voor het gebruik van conserveringsmiddelen. Er wordt niets toegevoegd bij het drogen van de groenten en er wordt alleen water afgevoerd. Bijvoorbeeld, bij het oogsten van tomaten laten de boeren ze eerst ongeveer een week liggen. Hierdoor worden ze zoeter en hoeft er minder water uitgehaald te worden.

Verschillende smaken

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid assortiment Cup-a-soup. Alle smaken Cup-a-soup bestelt u snel en voordelig bij DiscountOffice.nl. Zorg voor een ruime voorraad soep op het werk, dan grijpen u en uw collega’s nooit mis. Cup-a-Soup tomaat, champignon crème, kip, kerrie of chinese tomaat bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u alle smaken handige voordeelverpakkingen met 21 zakjes. Gemakkelijk online te bestellen tegen scherpe prijzen.

Cup-a-soup voor op het werk

Heeft u Cup-a-soup nodig voor op het werk? Naast de voordeelverpakkingen met 21 zakjes heeft DiscountOffice.nl ook de extra aantrekkelijk geprijsde Cup-A-soup voor de automaat. Deze Cup-a-soup machinezakken zijn ideaal voor op het werk en te bestellen in de populaire smaken champignon crème, tomaat, kip en rundvlees.

U heeft nog geen Cup-a-soup automaat? Bestel snel de Cup-a-soup mini automaat voordelig bij DiscountOffice.nl. Deze stijlvolle automaat is geschikt voor 50-150 gebruikers die met een simpele druk op de knop kunnen kiezen uit één van de drie heerlijke smaken.

Op zoek naar Cup-a-soup bekers? Bij DiscountOffice.nl bestelt u online eenvoudig en snel de originele Cup-a-soup bekers. Zowel de kartonnen bekers als de bekers van foam koopt u bij ons tegen scherpe prijzen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe meer u kunt besparen op de inkoop van uw cateringartikelen.