Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Steekwagens

Steekwagens

Andere benamingen: Steekkarren, Stoelensteekwagens, Trappensteekwagens

Steekwagen kopen?

Bent u op zoek naar een steekwagen? Voor een steekwagen in de aanbieding moet u bij DiscountOffice.nl zijn. U bestelt gemakkelijk en snel online een steekwagen voor in uw magazijn. In ons uitgebreide assortiment steekwagens vindt u voor elke toepassing de beste steekwagen. Topkwaliteit steekwagens met hoge kortingen en snel geleverd.

Ruime keuze steekwagens

Een steekwagen is onmisbaar bij het verplaatsen van goederen. Door zware spullen te verplaatsen met een steekkar kunt u veel rugklachten voorkomen. Vooral magazijnwerkers, vrachtwagenchauffeurs en orderpickers zijn gebaat bij het gebruik van een steekwagen. Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelig de steekwagen die u zoekt. Of het nu voor het uitladen van een vracht is, voor het verplaatsen van goederen of gereedschap in het magazijn, de meest geschikte steekwagen vindt u bij DiscountOffice.nl!

Opvouwbare steekwagen bestellen? Wanneer u weinig ruimte heeft is een lichte opvouwbare of inklapbare steekwagen ideaal. Door de steekwagen in te klappen neemt deze weinig ruimte in en kunt u de steekwagen ook gemakkelijk mee nemen.

Voor de zwaardere klussen kunt u bij DiscountOffice.nl sterke steekwagens van staal online bestellen. Deze steekwagens kunnen tot 500kg vervoeren.

Heeft u zware apparaten te vervoeren? Kies dan voor een robuuste apparatensteekwagen waar u onder meer CV-ketels kunt transporteren.

Moet u uw lading vaak verplaatsen over stoepranden of trappen? Bestel bij DiscountOffice.nl voordelig en snel een trappensteekwagen. Een trappensteekwagen heeft drie wielen aan beide kanten, die meedraaien als u de wagen de trap af rolt of omhoog duwt. Zo kunt u probleemloos met uw lading de trap af, of over drempels en stoepranden heen.

Heeft u dagelijks banden te vervoeren? Bij DiscountOffice.nl koopt u snel een voordelige bandensteekwagen. Het ideale transportmiddel voor banden: door de handgrepen te bedienen kunt u met de spreidbare armen in één keer bandenstapels oppakken en weer neerzetten.

Luchtbanden of massief rubber banden

DiscountOffice.nl heeft een ruim aanbod steekwagens. Maar hoe kiest u de juiste steekwagen die u nodig heeft? Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het maximale hefvermogen en welke lading u gaat vervoeren.

Daarnaast kunt u nog kiezen uit luchtbanden of massief rubber banden. Een steekwagen heeft de juiste wielen en/of banden nodig om optimaal te kunnen presteren. Wordt de steekwagen gebruikt op gladde vloeren bestel dan bij DiscountOffice.nl een steekwagen met massief rubber banden.
Voor gebruik buiten of op een oneffen ondergrond is een steekwagen met luchtbanden comfortabeler. DiscountOffice.nl biedt een groot assortiment steekwagens met luchtbanden tegen lage prijzen.